上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(10)-K房熱身+爆房實錄(分3 round請細心觀賞)

收藏  |  訂閱
130  13.6k

bcm真"性"情(10)-K房熱身+爆房實錄(分3 round請細心觀賞)

廢話唔多講.分3 round咁寫你地睇得清楚d唔洗成堆字

-------------------------------------------------------------------------------------

round one

我地去左尖沙咀newxx唱歌仔....
當然係叫野食先因為都好肚餓.....我一面打緊"0"字出recept.叫野食果時,
隻衰佬已經係後面攬實我,伸手入我條超短百摺裙裡面係咁摸.....
之後當然係打車車啦,佢整晒隻手入去狂揸我波,話我對波cup手超好揸....
咁都有唱歌0既..... 不過一路唱一路有隻鹹豬手揸波摸籮同摷鮑囉.....
最後佢都頂唔順要我含佢細佬,我搵粒冰含住之後吹,佢真係舒服到叫出黎.....
睇住佢細佬由靜態變超硬大肉腸......果種感覺好正....
埋單果時真係頂唔順啦,慾火焚身....:smile_47: 去左附近爆房......

一入去,勁吹佢細佬,將佢細佬由頭錫到尾....佢話今次真係幾好,
因為終於d牙無括到了不過唔知點解都係口爆唔出囉=.=
我地今次好心急因為之前熱身時太勁,裙都除唔切我就叫佢後入......
擰轉頭見到自己比佢拉左條under落黎就砌,勁有"老強"feel,
唔知點解我仲興奮叫得超大聲.....淫水不停.......:smile_47:
佢仲好似用埋間尺打我籮由(我好鐘意邊插邊大大力打pat),
呢round吞精結尾......

------------------------------------------------------------------------------------------
round two

女上男下做開頭,每次坐係佢上面我都好快ko,感到細妹不停強烈收縮,
但男友仔永遠唔會係呢個時候比我停,一定要我快感不斷,
我下面粒野,上面兩粒lin比佢整唔停,真係反晒白眼=.=
頂唔順走返落黎訓返床,佢又立即將剛買0既性玩具插我,
前面後面都有,係咁震......震.....震......
我high到爆,話晒今次真正兩個窿一齊插.......仲插咁耐,
咁high當然想個口都有野食,我叫佢將細佬隊埋黎.....
變成3個窿塞滿晒......好充實.......
呢次前面打舂+狗仔式,之後內射.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

round 3

休息一陣又黎,今次輪到另一個細細妹......後欄,
我灌左腸沖晒涼,
佢都好識做首先插左我前面一輪,攪到我high左,
佢至查ky,因上次佢大力得製同埋插得太耐攪到後欄痛到痺,
佢今次無再咁,驚我痛,
佢一入就話好窄呀....好正......呢次內射後欄.

咁爽 .....

引用:
原帖由 呀燃 於 2008-11-17 07:22 PM 發表 查看引用來源
咁爽 .....
都係架~勁爽!!!

我話妳條仔重爽!!!:smile_47:

我都想爽下:')

引用:
原帖由 mingfai822 於 2008-11-17 07:55 PM 發表 查看引用來源
我話妳條仔重爽!!!:smile_47:
我地都一樣好enjoy的~

引用:
原帖由 浪子膠人 於 2008-11-17 07:55 PM 發表 查看引用來源
我都想爽下:')
搵你條女幫下你囉~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-17 08:04 PM 發表 查看引用來源

搵你條女幫下你囉~
可惜..我冇女:smile_39:

冇得爽爽:smile_42:

引用:
原帖由 浪子膠人 於 2008-11-17 08:06 PM 發表 查看引用來源

可惜..我冇女:smile_39:

冇得爽爽:smile_42:
其實我呢d好普通姐.......

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-17 08:08 PM 發表 查看引用來源

其實我呢d好普通姐.......
仲有d仲勁?

講d來聽下:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆