上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.........淫人妻子笑呵呵.....我唔會做!

收藏  |  訂閱
227  14.4k

COPY手記.........淫人妻子笑呵呵.....我唔會做!

話說七年前比我包個條女,之前結左婚落香港,都有時不時打電話聊天,後來我講左句無心話,佢就好嬲咁無再搵我。
點知隔左一年後,就系一個月前又搵我,聊左幾次,有日佢就話要翻深圳等証件,呢次系佢最後一次等証,要在深圳停留兩星期,因為呢次系等單程証,問我會否上深圳會面,佢知我深圳有飯盒,我都知佢而家有個女四歲。
咁好啦,就叫埋豬朋狗友上深圳飲酒,到時多些人玩得高興點,都系唱歌飲酒個類啦,咁玩到12點話走,佢就問我去邊,我話要翻去搵飯盒。

佢就話,我叫你唔好走得唔得?今晚陪下我唔得咩,我就話,已經通知飯盒我翻左深圳,唔翻佢會懷疑,其實我就唔想同佢行埋,不過站在朋友立場,出黎會下面玩下,我以為就系咁簡單。
點知佢想再續前緣,我亦唔想比綠帽佢老公戴,何況佢女都生埋,又就黎囉埋香港身份証,萬一為左今次的事,搞到佢老公知道就無謂啦。
咁就同佢坐的士,送佢翻酒店算數,臨落車佢就話,估唔到你而家仲系一個好男人,意思系話我唔受佢引誘,一心一意對飯盒喎。
所謂剃人頭者,都怕有朝一日被人剃,我怕天理循環!
雖然呢個舊女友,同佢住埋年半,但中間分手有三次咁多,都系佢想搵而家的老公結婚,但又唔捨得我同埋我的錢。

我地三人拉拉址址好耐,當時我都傷心好多回,只怪我初入歡場,不能自制,故事發展到最後,佢都系選擇結婚了。

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 巴打你真係一個好男人啊!
thanks巴打既report!

果然有道義

support!!

回覆 1# 的帖子

GOOD CHING SUPPORT YOU

引用:
原帖由 yuenpigwah 於 2008-11-4 01:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 巴打你真係一個好男人啊!
thanks巴打既report!
我怕有報應姐!:smile_30:

多謝好男人包膠:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-4 01:57 PM 發表 查看引用來源
多謝好男人包膠:smile_30:  
都唔系乜好男人,系好男人就唔包女啦!:smile_30:

wat a nice report from a nice c hing.

support wat u did!

:smile_34: 好!!!  我尊敬你 !!!!

呢d朋友交得過...:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆