上一頁下一頁
發新話題

提前 【扮鬼嚇女】 有相報告 夜遊次@約定3rd [ 閱讀權限 80 ]

收藏  |  訂閱
214  12.4k

提前 【扮鬼嚇女】 有相報告 夜遊次@約定3rd [ 閱讀權限 80 ]

夜遊次@約定1st
【On 99 揸好個臀迎中秋 】有相報告
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8070886&extra=page%3D1

夜遊次@約定2nd
【以酒會友】約定約得好、唔會燒數簿
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8298740&extra=page%3D2

夜遊次@約定3rd 提前【扮鬼嚇女】

部份三級文字用左隱形藥水
日期:
10月24日(最期五)
時閒:
第一場 18:30至23:30

【福田區中上檔次仁K場所】
第二場 23:45至03:30

【海濱K場+美味燒烤】
費用:
第一場 唱K+飯麵外賣+小食+2名DJ+

3隻熱辣辣鹽焗雞每人288人仔
第二場 施公贊助200,每人120人仔
強制: 是次必須自携驚嚇面具或化粧,

由於部份團友樣貌已經驚嚇,不需面具
出席:
joe鮑,頂李個費2008,Moussa,ah_lee,狂.八神,david84lnk,阿King,szesze1025,聞雞起舞,千年老友,燒賣,士啤仔

Check Point
1)媽咪話女吹得,好多Out,汽球都吹唔到
2)施公借酒發威

繼夜遊次@約定1st On 9月9 揸好個臀迎中秋及夜遊次@約定2nd【以酒會友】之後,再黎夜遊次@約定3rd 提前【扮鬼嚇女】..........當日約好晚上6:15在落馬州火車站觀鳥區男廁附近等,約定時間差不多到齊,係差狂.八神一個未到,打左幾次電話都未能接通,小喇叭一於唔檸等走人,一行十人三架的士直奔K場附近酒店中菜廳食飯先,突然老費電話作動,原來狂.八神打黎,仲媽叉老費放佢飛機,老費梗係反插佢,問佢係邊度等,原來條On 9仔真係入左男廁等,咁冇計,改變行程,直上K房等埋佢先叫到會食!

續下頁

★Part 1★
上到K房一睇,King哥立刻屌鬼話重細過佢屋企個工人房,立刻叫人轉間大D既房,咁先係家麻,未坐定媽咪已經帶囡囡入房.梗係壽星施公楝先,揀左件中俄混血:smile_47:

老費亦不甘後人執番一件湘鄂結晶,冇幾耐狂八.到達,遲到梗係自隊一支細啤(PK呃酒飲),咁就負責叫到會,其他巴打繼續選妃,可能巴打都眼角甚高,好耐都未揀到,媽咪唯有出絕招 ....,係咁sell D囡囡話飲得玩得猜得吹得,重即場訓示D囡囡一定要,嘿嘿...係我老費面前咁講?好!即刻測試下先,(check point 1)立刻拎左D7吋大波波出黎,一人一個

吹得脹就可以坐底,我挑....一個都吹得唔腩脹D波,不過見D囡囡吹得咁落力,大家都識做,每人坐番件啦,燒賣重送多件俾施公等佢生日起
[fly]雙飛[/fly]
千年老友扮哂叉燒話唔坐囡,咁大支野一於杯葛佢,猜枚玩失盅邊個冇囡係隔離唔侵佢玩,搞到千年老友冇腩哂癮,卒之有推廣入黎佢先有得玩,抵x死!咁大家都有囡係身邊,D到會又到左,梗係吃喝玩樂猜枚揸波啦!食完野士啤仔先到,貢遲黎罰佢一人陪吹波波再吹一支細啤,死未?士啤酒呈獻美味私人凸製壯陽"猪盰潮牌雙蒸蛋"跟住就繼續玩勒!

績下頁

Happy Brithday 開香檳

續下頁

(check point 2)正當Moussa揸緊波.ah_lee啜緊田螺,聞雞起舞响厠所除Q緊褲之際,施公突然...拍哂檯老費即刻問候佢發生咩事?

原來兩條囡囡一齊話唔過夜,施公話我卜腩哂房過夜喎,唔使講野即刻叫媽咪入黎拆掂佢...媽咪入到黎,狂.八神即刻同佢講,一定要順番施公條氣,媽咪即刻叫兩個囡囡服侍主人,一個餵食,一個按摩,又親親又錫錫,又不容易施公條氣先順番D,嘿......俾你威腩哂啦,鬼叫你生日咩!玩到差唔多,士啤仔話轉場,是9但啦,叫DJ埋單,每人承惠288人仔,2位公主+到會+3隻熱辣辣鹽焗雞,跟手就殺去海濱K場!

★Part 2★
落到海濱,有話有個好大個波嘅啤酒妹,一入房,即刻有件扒型啤妹SELL酒,狂.八神貓貓地,有理冇理搭左入厠所至算,然後媽咪帶囡入房,咁夜黎都預左冇好貨色,十幾件囡得兩件叫做好D,咁一件,狂.八神一件,其他巴打由推廣招呼....跟住過程都係差唔檸多,在此不詳述勒,飲到差不多三點半埋單走人,每人120人仔連食左有排醫既美味街邊,唔知乜野肉燒烤!

埋單後狂.八神聞雞起舞两條仁虫去45°骨,老費同其他人打道回府~~陰人借路,陽人迴避,有避唔避,閣下自理!

續下頁

夜遊次@約定

衷心鳴謝:

.八神        (相片修改、上存、貼相)
david84lnk (攝影)
小弟      (報告)

Moussa再次join我地party

szesze1025,燒賣,david84lnk,聞雞起舞
首次參與,如有招待不週,敬請原諒
最後希望有機會大家一齊再玩:smile_15:

另外成立夜遊次@約定委員會
日後將由夜遊次@約定祕書處詳述

(Copy)

續下頁

夜遊次@約定4th 【野味會友】
秋風起、食野味

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8404853&page=1&extra=page%3D4#pid177750691

推完先睇...:smile_30:

推左先睇:smile_38::smile_38:

好好玩咁:smile_38:

玩到咁激丫:smile_30:
成面都喺蛋 糕:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆