上一頁下一頁
發新話題

招募 1101 (禮拜六)東莞 學生 數名

收藏  |  訂閱
208  7.9k

招募 1101 (禮拜六)東莞 學生 數名

日期 : 標題寫咗

地點 : 東莞某鎮某高級大場, 就係唔去cp, 當日喺皇崗收錢後通知

囡價 : 坐$500(齋坐唔小不如唔去) / 1獲$1000(一心去玩, 執得嗰一獲, 留喺屋企打飛機啦) / 過夜$3000 or $5000

k價 : 每人預$3000 / 全晚大約得3打啤酒, 唔夠飲散場自己去士多買 / 事先聲明絕對要搭棚

酒店 : 高級大酒店, 喺K場隔離或樓上 $1088

收費 : 最低消費$7088人民幣(唔收港幣, 美金一對一), 集合時即收全數, 唔過夜或揀唔岩囡都要俾足, 自己帶囡去要俾兩人錢, 女仕跟團都要俾足, 全程唔包車費食飯消夜早餐.

行程 : 下午三點喺皇崗集合收錢, 四點自己去到酒店大堂再集合, 遲到者當退團論(所有團費不予退還), CHECK IN, 各自登記&俾押金, 之後各自死返酒店房梳洗及稍事休息, 唔洗出去搵囡(囡囡全部喺是晚K房挑選), 五點半自己死去食飯, 想同本老師一齊食都得(條件係我嗌餸你俾錢), 食完就唱K, 唱完K即代表事次行程完結, 一切後事本老師絕不負責.

報名: 有意跟團或做本老師學生者, 請於31號黃昏前PM本老師留中港聯絡電話.

REMARKS : 全程嚴禁藥物, 毒品, 拍照, 阿之阿咗, 無大無細.

事先聲明 :
1/. 好大機會要搭棚(即係再夾錢)
2/. 如果發生任何不愉快, 嗌交/打交/俾人打/酒水唔岩飲/服務唔好/揀唔到囡/環境唔合意/俾囡偷錢.....等等, 本老師絕不負責
3/. 如本老師睇中團友既囡囡, 團友必須自動獻出及代付囡費, 不得阿之阿咗.
4/. 跟團者必須甘願成為本老師之學生, 一切事項必須聽從本老師指示.
5/. 所有參加資格一律由本老師批核.
6/. 由於反應非常熱烈, 24小時唔夠已經10頁, 好多師兄有興趣, 現不排除隨時加價之可能. 敬請密切留意!

擺明搶生意!
祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

好吸引喎:smile_30:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-29 07:09 PM 發表 查看引用來源
擺明搶生意!
祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
低調D:smile_44: :smile_30:

SORRY 無老輸 我响上面罰留堂

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-29 07:09 PM 發表
擺明搶生意!
唔係搶生意, 擺明係柴台:smile_44:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-29 07:09 PM 發表
擺明搶生意!
做生意人人手法唔同

我真材實料, 鍾意物都講明先, 黎就黎, 唔黎當走寶, 到時無爭哎:smile_46: :smile_04:

引用:
原帖由 ylso5195 於 2008-10-29 07:12 PM 發表
好吸引喎:smile_30:
呢位老細識貨呀:smile_04:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-29 07:13 PM 發表 查看引用來源
低調D:smile_44: :smile_30:  
呢個團好抵屌!我籌既旗打算參加!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-29 07:14 PM 發表
SORRY 無老輸 我响上面罰留堂
留堂唔緊要, 俾足團費, 我實等埋你:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆