有嘢問.......CP????

收藏  |  訂閱
31  1.5k

有嘢問.......CP????

各位CHING,細路諗住呢個星期出發.......出發前想問清楚現時情況?:smile_41:
希望大家幫到手!1:smile_40:

聽說嚴打三個月,玩得小心d 應該還可以

你去CP 邊度先

引用:
原帖由 加騰鵰 於 2008-10-21 07:33 PM 發表 查看引用來源
各位CHING,細路諗住呢個星期出發.......出發前想問清楚現時情況?:smile_41:
希望大家幫到手!1:smile_40:
呢度問野要扣分架,不過你咁想上去,就話個實況你知,千其唔好上去!!一落火車就即拉:smile_38:

引用:
原帖由 機師普 於 2008-10-21 19:53 發表 查看引用來源

呢度問野要扣分架,不過你咁想上去,就話個實況你知,千其唔好上去!!一落火車就即拉:smile_38:
吾係喎師兄, 係一買火車飛即鎖,  巴士仲死, 直接車去看守所......:smile_19:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-21 07:56 PM 發表

吾係喎師兄, 係一買火車飛即鎖,  巴士仲死, 直接車去看守所......:smile_19:  
too bad:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-21 07:56 PM 發表 查看引用來源

我有個FRIEND重未放番出黎:smile_30:

問野要扣分架:smile_39: :smile_39:cp情況的確好壞,你一落火車,成班女著住三點式圍你,重係咁偷襲你隻雀仔,要佢嘔白泡低頭!

系好壞......甘你唔好去啦!

我有4個FRIEND重未放番出黎:smile_42: :smile_42:

前往最後回覆