上一頁下一頁
發新話題

香港賤男

收藏  |  訂閱
222  15.2k

香港賤男

話說三個月前本人同條船分開, 原因係條船比我發現左係皇xx道識左個香港既花靚. 仲比我發現已經同個pk 係出面過夜, :smile_22: 一怒之下當然係想棄船啦, 但係人始終係有感情既動物 (不過最後發覺原來唔係所有人都係, 而呢個pk杏家橙就唔係啦), 我同條船講, 如果佢可以以後都唔見個pk, 安安份份, 兩年之后, 比我睇到佢既改變, 我會同佢結婚. :smile_13:

條船最初都答應左我, 但係條pk 仲係咁電話到甜言蜜語又送電話又剩咁, 仲答應條船會同佢結婚, 條船聽到緊係lum曬啦. 又再一次出左去見個pk. 同樣又比我發現左, 無辦法之下只有同條船攤牌啦, 到底你信佢定信我, 都唔知條pk q左咩佢食, 佢竟然答我, 佢相信一個連人地姓咩名咩, 住係邊, 做咩野都唔知既人. , 無說話好講啦, 分就分啦.

點知由個一刻條船既惡夢先開始, 我搬走之後, pk就同條船係水xd民工房租左地方住, 我就想, 既然肯同我條船租地方住, 我估條友都係黎真掛, 咁我都叫做安心d.  係中秋節既時候, 我都仲有發信息問侯佢, 佢回我仲話比我聽已經有左bb, 咁我緊係恭喜佢啦, 望都望佢好好地生活.

點知早幾日, 條船喊得好勁咁打電話比我問我借兩千銀, 我問佢咩事, 先知道條pk杏家橙既pk行徑. pk 原來只係一個係香港買報紙既打工仔, 我估佢最多咪5千銀一個月. 佢日日上大陸, 交通費都成三千銀, 租地方千幾成兩千, 仲有條pk仲成日出去浦, 最後結果你同我都估到啦. 破產!!!!!!!!!!!

我問條船你呢幾個月點過, 原來條友除左房租,1亳子都無比個佢. 佢係問佢家姐借左d錢用到而家,
最不幸仲比條杏家橙攪大左個肚, 而家條pk先話比佢知, 原來佢已經破左產, 而家比人check 到佢非因工作關係而每日都上大陸, 告緊佢虛報資料及過度支出. 咁條友就叫條船搬走同返屋企幾個月先. 但係就一亳子都無比佢, 條船正所謂山窮水盡, 又要交租又要生活, pk返唔返黎都仲唔知, 只好問我借錢打左個bb…..仲話因為好驚叫我陪佢去做手術…:smile_39: ….….到咁既地步…..唔好話係一齊生活左咁耐既女朋友啦, 就算係普通朋友你都會幫啦. 而家我安排左佢住係我一個朋友既房到因為我同佢分開左之後都無係深圳租地方住過幾日等佢心情好d先去做手術.

而家係呢到見到d post 話又foc又剩咁, 我睇見就火都黎埋:smile_22: , 出黎玩, 唔刻玩得有品d, 好似呢條pk , 同大陸d狼狗有咩分別???? foc就算啦, 仲要比咁多幻想人地, 你開終明義同人地講清楚, 正所謂願者上釣, d無說話好講. 你話同人地結婚又話照顧人地咁, 你有無想過你有無能力先??? 你條pk連自己都照顧唔到呀, 仲話照顧人地, 而家仲攪大人地個肚, 你仲係唔係人呀???你呢d人唔死都無用, bb係無辜架, 係生命黎架, 人地都有呀媽生架, 你條pk對唔對得住人地???你夜晚如果仲訓得著, 我無說話好講, 不過你小心收尾果幾年, 如果你有小小良知, 你無論如何比個答覆人地, 同人地講清楚同道歉. 你呢d人正一生時累朋友, 死後累街坊, 你明知你破左產就唔好出黎玩人地啦

引用:
原帖由 mcdullmic 於 2008-9-26 02:30 PM 發表 查看引用來源
話說三個月前本人同條船分開, 原因係條船比我發現左係皇xx道識左個香港既花靚. 仲比我發現已經同個pk 係出面過夜, :smile_22: 一怒之下當然係想棄船啦, 但係人始終係有感情既動物 (不過最後發覺原來唔係所有人都係,  ...
唉!只怪北妹天真,咁易信人,個D..PK唔駛恨,害人害物,咁你會唔會原諒她,同她重頭黎過,不過,我相信你心裡都不好過!

really PK of that guy.

大把香港男人係香港搵得7,8千,香港溝唔起女咪上大陸溝囉

但問題就係係香港成餐飯都諗過度過,上到去就扮大豪客,呃上面d囡囡

結果咪出現呢d情況囉:smile_39:

樓主你都仁至義盡
小心條女"痴"番埋黎:smile_13:

所以各位師兄出得來滾,便有品一點,無謂害人害物。
真是小心最那後幾年。

老實講,大家都係互相利用,只不過今次輸家係女方!:smile_39: :smile_39:

天真...........ar

also he is soooooo  pk

引用:
原帖由 mcdullmic 於 2008-9-26 02:30 PM 發表 查看引用來源
話說三個月前本人同條船分開, 原因係條船比我發現左係皇xx道識左個香港既花靚. 仲比我發現已經同個pk 係出面過夜, :smile_22: 一怒之下當然係想棄船啦, 但係人始終係有感情既動物 (不過最後發覺原來唔係所有人都係,  ...
基本上,上面夜場識到ge 人
同你係商業社會識到無分別

大家鬥厄,弱肉強食
輸左都無野好講

C兄重情重義!佩服!
但千其唔好再同佢一齊啦!一次不忠......你明啦!
所以上去玩既C兄,真係留精不留情。清清楚楚好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆