上一頁下一頁
發新話題

沙灣鳳凰孤寒媽咪包膠(已完成)

收藏  |  訂閱
202  9.4k

沙灣鳳凰孤寒媽咪包膠(已完成)

剛剛的星期二晚, 一班friend放工上去沙灣玩, 有個friend佢話佢識得鳳凰的媽咪訂房, 人地叫佢'無'嫂, 我地4個人叫左7條囡坐, 果晚叫左打半青島啤酒, 10碟小食, 叫'無'嫂送3支啤酒飲下, 佢話無呀, 又話媽咪無錢賺架, 起度推三推四, 結果就真係送條'毛'俾我地(終於明白點解人地叫佢'無'嫂:smile_30: :smile_30: ), 我地聽到之後 , 埋單都成1000人仔, 真係唔信佢無收d囡囡每人50人仔台費, 佢咁孤寒, 如果再去果個場玩, 唔使旨意我地會再搵佢訂房, 報告完畢:smile_34:

打好左

引用:
原帖由 北蒲籃爵 於 2008-9-20 03:41 PM 發表 查看引用來源
剛剛的星期二晚, 一班friend放工上去沙灣玩, 有個friend佢話佢識得鳳凰的媽咪訂房, 人地叫佢'無'嫂, 我地4個人叫左7條囡坐, 果晚叫左打半青島啤酒, 10碟小食, 叫'無'嫂送3支啤酒飲下, 佢話無呀, 又話媽咪無錢賺架, 起 ...

[fly]你而家先知呀[/fly]

今時今日,咁的媽咪都仲可以生存到,厲害!

引用:
原帖由 北蒲籃爵 於 2008-9-20 03:41 PM 發表 查看引用來源
剛剛的星期二晚, 一班friend放工上去沙灣玩, 有個friend佢話佢識得鳳凰的媽咪訂房, 人地叫佢'無'嫂, 我地4個人叫左7條囡坐, 果晚叫左打半青島啤酒, 10碟小食, 叫'無'嫂送3支啤酒飲下, 佢話無呀, 又話媽咪無錢賺架, 起 ...
飲得嗰半打酒仲要送3枝,仲就叫咗10碟小食。你哋去食嘢都唔係去飲花酒嘅!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 iiiikkkk 於 2008-9-20 04:05 PM 發表 查看引用來源

飲得嗰半打酒仲要送3枝,仲就叫咗10碟小食。你哋去食嘢都唔係去飲花酒嘅!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好似係打半唔係半打

引用:
原帖由 iiiikkkk 於 2008-9-20 04:05 PM 發表

C兄唔該睇清楚d, 係打半青島(18支)

Blacklist'無'嫂:smile_38:

签3支啤酒‘无嫂’都say no ! 可能生义5休做:smile_41:

好新既報告呀~~~~~~~~~~~~~~~:smile_30:
原來酒水真係甘貴架~~~~~~~~~~仲以為d團有錢搵添:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆