上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  165.9k

轉貼: 時鐘酒店表列

因有D人都想知時鐘酒店價錢...
而咁岩我又O係第2度見到有人POST 時鐘酒店D資料出黎...
而D資料都幾準(90%以上)
所以同大家分享下~~

名稱:維X利亞酒店
地址: 九龍黃角砵蘭街近朗豪坊對面
價錢: $190 (兩個鐘)
有兩個套送
都幾新
唔好就係鏡唔多,只係有床頭櫃鏡
環境: ****
裝飾: ***
乾淨: ****

名稱: 嘉X小築
地址: 九龍城加林邊道
價錢: $222 (三個鐘)
有套送
房同床都幾大
只係有床頭櫃鏡
唔太新
每間房有唔同的特別,例如旁邊有張:貴妃床
環境: ***

名稱:九龍塘理X酒店
地址: 九龍塘好近火車站
價錢: $260幾 (三個鐘)
有套送
張床幾大,有圓床,電動床(床大多數係紅及藍色)
唔新
服務唔太好
個洗手間好舊,有些房的洗手間會有陣氣味
有床頭櫃鏡同床頭有鏡
裝飾: ****
乾淨: ***

名稱: 凱X酒店  
地址: 佐敦道近佐敦假日酒店
價錢: $278 11:00 $320-350半日(xxs)
隔音: ***
有兩個套送
一支水
部份房有大鏡

名稱: 蟠X小築
地址: 銅鑼灣總統商場樓上
價錢: $160-200過夜  時鐘$120
環境: **
裝飾: **
乾淨: **
夜晚收錢個阿嬸好攪笑,有得講價超鐘,但係D野麻麻。

名稱: 西X牙小築
地址: 旺角砬蘭街信和往油麻地方向行
價錢: $189足xxs  時鐘$120
玻璃溶室幾好feel的

名稱: 百X酒店
地址: 灣仔近油站
價錢: 時鐘$160  過夜$264

地址: 尖沙咀美麗華側
價錢: 時鐘$160  過夜$246
灣仔果間靚好多,玻璃浴室,酒店Feel,有套送。
尖咀果間就舊左D,不過有D房好多鏡。但係冇套送,不過算平。

名稱: 文X村酒店
地址: 油麻地近廟街
價錢: 單人房350 雙人房450一日
環境: *
隔音: ?
突然唸起呢間野,係我下面個post有人介紹,唸住平(佢話270)就去睇下,點知去到唔止唔平,重細到離奇!!訓都唔舒服,點搞到野。大家千祈唔好去,睇都浪費時間!!

名稱: 聖X牙哥
地址: 油麻地志和街
價錢: 3舊幾~~上午三粒鐘~~下午兩粒鐘(自己行過check下喇)
環境: *****
裝飾: *****
乾淨: *****
送兩個果味一個普通油袋
雪櫃飲品自便不另收費
不過都係得水同汽水兩罐
話晒酒店大大間bor~~仲有room service可以叫~~另外收錢
做會員有折
仲有套票平d

聖X牙哥有兩間架!兩間唔同價錢
不過係同一集團
一間O向348隔離,比較多古惑仔女去
另一間O向佐敦寶靈街吳松街咁上下(唔O向香港,唔太記得正確位置)
個人覺得房內環境相當唔錯,不過假期就貴少少!好似要4百幾
另外佐敦果間張床會有一枝膠玫瑰花送比你
LUM女最岩

名稱: 黃X海岸酒店
地址: 黃金海岸,屯門青山公路
          如果坐車,旺角有元朗紅VAN,16蚊,半個中左右就到
          香港過泥,坐962就到,18個2,銅鑼灣9個字左右,中環半個中,行西隧
          一係去到屯門市中心轉的士,30蚊左右
價錢: $750一晚,另加500按金,攞得返既
         如果24小時前電話預訂,仲包埋早餐,WALK IN唔包
          好似一點交房,如加鐘每小時60蚊
環境: ***** 一流啦!話曬4星級!仲可以游水!佢個SWIMMING POOL好大,你可以一路O向旁邊食  BUFFET一路游!對住無敵大海景,O向正沙灘旁夜晚手拖手行沙灘睇星星不知幾正!附近仲好多酒BAR,星期六日有好多地攤,好似叫羅馬市集,都好多野睇
小評:
有WELCOME DRINK
總之就好寫意啦!如果佢咁岩比左個有露台既房你......仲正
(如早預訂,可以叫佢安排比你的)
夜晚對住個海........
不過冇套送既!
佢D野食都唔係好貴,ROOM SERVICE好似不另收費?(LEE個唔肯定,不過EX好似話唔收的)
可以JOIN會員,平好多

名稱: 漢X頓酒店
地址: 香港九龍旺角長沙街11號
價錢: around $300 per nite.
酒店房間及洗手間都很小

名稱: X賓
地址: 香港九龍佐敦嘉賓大下
價錢: 220~240一晚
酒店房間及洗手間有大有細
只不過係因為就腳先會去
除左尾個間之外, 間間都冇問題...尾尾個間...有D野

名稱: 伯X時鐘酒店
地址: 灣仔
價錢: $260~300睇情況, 星期5~日貴D
環境: **** (最高為5星)
裝飾: **** (最高為5星)
乾淨: ***(最高為5星)
香港島個人至愛, 環境同裝潢都一流, 毛巾都OK
古典歐陸式圜床, 想點玩都得

名稱: 陳X旅館
地址: 上環太平山街6號2樓全層
價錢: 2百90蚊一個鐘   送一個套 一條紙底褲
環境: *** (最高為5粒星)
裝飾: **** (最高為5粒星)
乾淨: *** (最高為5粒星)
隔音:**(最高為5粒星)

名稱: 金X別墅
地址: 則魚涌無飯村側.
價錢: $298 一晚am12:00~pm12:00
環境: ** (最高為5星)
裝飾: ** (最高為5星)
乾淨: **(最高為5星)
隔音:**(最高為星)
有4級帶放.放到沒晒請自己叫門口阿姐再放(新加項目)
其他報告:租房有避孕套.7-11就係下面,3個人去不另收費.再多D人去就加返小小錢.果到好在沒咩人去.唔洗等= ="

名稱: 百X時鐘酒店
地址: 尖沙咀.....麻布茶房後少少~
價錢: $166 /2粒鐘/246 過夜(2am -2 pm)
乾淨: **** (最高為5星)
隔音:***(最高為星)

名稱:  維X利亞時鐘酒店
地址: 天后..維多利亞中心附近 (即係近美華士呢 !)
價錢: $240 /2粒鐘/ 另外如(4 pm)前入送一粒鐘,送兩個(金色)"杜記"
環境: *** (最高為5星)
裝飾: *** (最高為5星)
乾淨: *** (最高為5星)
隔音:****(最高為星)
想問下各位朋友,點解維多利亞要$240 ,
但係百佳只係$16X呢 ?
咁如果以維多利亞做標準-PASS的話,
百佳係以上OR以下呢?
上面有朋友話聖地牙哥都有時鐘,可唔可以俾多少少料呀 ?

聖X牙哥新館 - $368 / 2 hrs + $78/hr (extra) (19:00-07:00 Check in)
                         - $268 / 2 hrs + $78/hr (extra) (07:00-19:00 Check in)

聖X牙哥舊館 - $328 / 2 hrs + $68/hr (extra) (19:00-07:00 Check in)
                         - $248 / 2 hrs + $78/hr (extra) (07:00-19:00 Check in)

名稱:  維X利亞時鐘酒店
地址: 旺角 砵蘭街
價錢: $220 /2粒鐘/ (我知有人出過~~但因為加左價講下~~),送兩個(金色)"杜記"
環境: *** (最高為5星)
裝飾: *** (最高為5星)
乾淨: *** (最高為5星)
隔音:**(最高為星)經常聽到隔離既大戰聲~~~

名稱: 黃X海岸酒店
價錢: $750一晚,另加500按金,攞得返既
         如果24小時前電話預訂,仲包埋早餐,WALK IN唔包
          好似一點交房,如加鐘每小時60蚊
環境: ***** 一流啦!話曬4星級!仲可以游水!佢個SWIMMING POOL好大,你可以一路O向旁邊食  BUFFET一路游!對住無敵大海景,O向正沙灘旁夜晚手拖手行沙灘睇星星不知幾正!附近仲好多酒BAR,星期六日有好多地攤,好似叫羅馬市集,都好多野睇

地址: 太子
價錢: $16X 二小時
隔音: ****
去過二次幾好feel.黑黑地,但玻璃唔係太多.自己睇唔到自己。

名稱: 九X塘威威酒店
地址: 九龍塘
價錢: $230 二小時

名稱:鳳凰X築
地址: 皇都大夏
價錢: $199 (兩個鐘)
有兩個套送
幾新
有床頭櫃鏡, 服務幾好

名稱: 京X酒店
地址: TSUEN WAN SHA TSUI ROAD
價錢: $1XX 兩粒鐘
裝飾: ***   一般啦多鏡
乾淨: **     有二味
隔音: *       清楚聽到人地D叫聲

地址: Mong Kong登打士街尾
價錢: $170 三小時(閒日非繁忙時段)環境: ****
間房似酒店房,幾大幾企理

名稱: X都酒店
地址: TSUEN WAN SHA TSUI ROAD
價錢: $1XX 兩粒鐘
裝飾: ***   一般啦多鏡
乾淨: **     有二味
隔音: *       清楚聽到人地D叫聲

名稱: 杏花X築
地址: 香港灣仔謝斐道404-406號文石大廈1字樓
價錢: $220兩粒鐘
隔音:***
感覺一般,有套套兩個送,近附近酒吧方便就腳

名稱: 碧瑤X墅
地址: 銅鑼灣利園山道70號鳳鳴大廈1字樓D及E室
價錢: $220兩粒鐘
感覺一般,有套套兩個送,近附近樓上酒吧,方便就腳.

名稱: 公主X店
地址: 尖沙咀漆咸道29號溫沙大廈2字樓D,E,F室
價錢: $160兩粒鐘
感覺OK,乾淨, 有套套兩個送,後面街都係酒吧,方便就腳.

名稱: 大來時X酒店
地址: 尖沙咀天文台道12號1樓
價錢: $200兩粒鐘

旺角…凱悅X店(金魚街)…有大招牌在路邊
價錢: 90 - 100兩粒鐘
環境: ***細

名稱: 根德X築
地址: 九龍塘根德道(理想酒店轉右)
價錢: $2xx (2個鐘) 11:00p.m後$$38x過夜 第2朝2:00p.m交房
有杜記套送 3個裝
房同床都幾大,床差唔多夠訓3個人多d
浴缸都大,2個人坐落去都有位
無鏡
唔算新,不過都乾淨
每間房有d唔同
d 4仔片成晚都播同一套,睇到無晒癮
隔音:*** (房同房之間就唔覺有聲,可能小人,不過訓近樓梯ge房(佢有2層)就比較嘈)

名稱: 伯爵時X酒店
地址: 灣仔
價錢: $260~300睇情況, 星期5~日貴D
乾淨: ***(最高為5星)

名稱: 金輝賓X
地址: 荃灣楊屋道
價錢: $80兩個鐘(劃一價)
condam自備

名稱: 維X利亞酒店
地址: 九龍尖沙咀金巴利道 (鸚鵡吧則)
價錢: $220-2個鐘
房同床都整齊,企理
有床頭鏡,天花鏡都有
每間房有唔同的特別,例如有張床,係床頭再有一個位,
剛夠2個人入去做,四周都係鏡,乜式都睇到,正!!

九月開始加左價(09/2007)

名稱: 維X利亞時鐘酒店
地址: 旺角 砵蘭街
價錢: $230 /2粒鐘,送兩個(金色)"杜記"

仲有半日租, 記得好似係朝早七點至下午五點 $350, 晚上就十二點至中午(唔記得幾點), 都係 $350

但維記同百佳都係唔比換人, 半日租都係果兩個人, 係方便休息o者, 多過兩個人要租多間房

回覆 #1 舊類型人 的帖子

Thx so much!這資料十分有用!

Thx so much:smile_38:

good good good~~:smile_40:
i like 黃金海岸, but the location .....:smile_27:

喔!!
很詳盡呀!!

哈...好正喔:smile_30:

以前細個係kownloon tong讀書,成日都經過呢d 別墅

好詳細! thks a lot!

唔該哂呢 d 咁有用既資料喎

引用:
原帖由 頁堂管 於 2008-3-5 12:59 PM 發表
唔該哂呢 d 咁有用既資料喎
你有用嗎:smile_30:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-3-5 11:01 AM 發表

你有用嗎:smile_30:
之前聽過一間係九龍塘, 好似叫咩咩春天呀.... (真係唔記得個名), 話好好, 好正o家喎... 好想試.... 不過真係唔記得個名啦.... :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆