50 12345
上一頁下一頁
發新話題

唔換衫著住BIKINI由半月灣返西貢(part 1+2+3...完!!)

收藏  |  訂閱
49  32.4k

唔換衫著住BIKINI由半月灣返西貢(part 1+2+3...完!!)

呢個係我SP既提議,佢同佢條女玩一半玩唔成,就搵我完夢..
而我因為都好想去沙灘,所以都無任歡迎,其實係諗住去到先算...

當然係夏天既事,我地訓到好晏先出發,求其食D野就去西貢轉船
勁耐冇去過半月灣,做咩依家多人左咁多!仲要好多一家大細咁....

因為我地晏去,好辛苦先搵到個位
佢條友去到已經唔理我,自己係到睇女仔

好啦飛晒D無謂野

差唔多太陽落山,開始D人走
我地都去沖身走人,仲未講我件衫,係一套黃色BIKINI綁帶款
因為我將所有野都放晒佢背包,所以我就披住條毛巾排隊等船

小插曲係係海灘有班鬼妹,臨走見到其中一個搵條大毛巾包住自己
我地望到實,心諗佢唔通係到換衫? 我SP叫我都試下...
結果原來唔係,佢只係想抹下姐...好彩..

等船都冇咩特別,可能我披住大毛巾都唔係好覺
我就咁上左船,回程既船人多好多,坐到爆晒,我就咁BIKINI拖鞋披毛巾上去
我地迫左係船邊長櫈到,右邊係我SP,左邊係個爸爸
人愈上愈多,個男人就愈迫愈埋
雖然未迫到大脾貼大脾,但都係膊頭貼膊頭,盤骨都係貼住
佢又要著背心,肌膚既接觸令到我都開始進入狀態....

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-20 07:07 PM 發表 查看引用來源
呢個係我SP既提議,佢同佢條女玩一半玩唔成,就搵我完夢..
而我因為都好想去沙灘,所以都無任歡迎,其實係諗住去到先算...

當然係夏天既事,我地訓到好晏先出發,求其食D野就去西貢轉船
勁耐冇去過半月灣,做咩 ...
係咪開始濕濕地

冇相!

終於開船,望下四週,大部份都係uncle aunt or baby,後生仔女好少
突然覺得自己有d異相,尷尬感急升

我盡量轉身向去sp果邊,唔洗面對咁多人,但就令背脊掂到個爸爸手臀
我一直同我sp講野分心,因為我知好多人偷望我
加上我斜斜地背住大眾,d人就望得更堂皇

船一路行,迎面風吹埋黎,但我已經知道自己好濕,心跳得好快諗唔到野
我sp就緊係唔放過我,搵機會拎走埋我條毛巾,話我fing到人
我想搶返,佢捉住我手細細聲叫我自然d,好靚...
我都慢慢冷靜返d,開始去享受呢個露出

.....其實係沙灘都係咁架啦,都係3點式俾人睇,其實冇野既.....

我用毛巾交換左sp副黑超,摭住我尷尬既眼神...
係黑超背後,我開始去望其他人
人真係好特別,望唔到我對眼,就以為我都望唔到佢
真係好多人望,應該係望緊心口,我check下冇走光...

慢慢習慣,慢慢挺返直個身,慢慢坐返正面
進一步係將頭髮放返後面,唔好摭住自己,
橋下腳,伸下腳,拎手機玩下

露出就係咁...得1想2,習慣左就想更大膽
開始有時轉下腳,甚至分開佢...半身擰過右邊到sp講野,但左腳唔郁,咁就分開左對腳
有意無意同個男人掂多左...甚至有d 迫返埋去

有人影相!!...我擰過一邊唔望,,一黎唔出面,二黎俾佢放膽d影
sp隻手開始係我後面掃下,享受每一刻...

一陣打埋上岸!

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-20 08:44 PM 發表 查看引用來源
終於開船,望下四週,大部份都係uncle aunt or baby,後生仔女好少

我盡量轉身向去sp果邊,唔洗面對咁多人,但就令背脊掂到個爸爸手臀
我一直同我sp講野分心,因為我知好多人偷 ...
放相上黎睇下

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-20 08:44 PM 發表 查看引用來源

越來越正

引用:

你起身時會唔會有水印係張椅到嫁~~~

正呀
好想係現場睇住

☺☺

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆