上一頁下一頁
發新話題

純情人妻成魔之路之收心養性part 1(相p.1, 14, 19, 58, 117)

收藏  |  訂閱
2.0k  179.3k

純情人妻成魔之路之收心養性part 1(相p.1, 14, 19, 58, 117)

大家好!先自我介紹一下
我係人妻一名,現任sp只有一位
不過有引版師兄教落
岩玩既sp一個就夠喇:smile_30:
我呢位sp吾係引版師兄黎架
就稱呼佢為Mr.G

上個星期番番下工
突然收到佢wechat我問夜晚有冇時間打番場友誼波
咁岩老公要ot開會,所以我就去應約喇
我地去左荃灣爆房
乾淨企理!一上到房
佢就好sweet從後攬住我
係我耳邊講“我想食左你呀”
之後我地就去左沖涼先
但我實在抵擋唔到佢既攻勢
佢慢慢同我車下,之後一路錫我條頸,胸
錫到粒linlin既時候已經忍唔住嗌左出黎
佢隻手開始向下進攻
係咁捽我豆豆,哇
真係頂唔順。啲水流到baba聲
我就不停用手摸佢粗大既小弟弟

前戲一輪,抹乾身出去繼續開戰
佢叫我乖乖地訓係床
佢塞左兩隻手指入我妹妹到
再用脷不停奶我豆豆
哇,真係頂唔順叫到拆晒天
佢就話我太多水,係咁滋滋聲
仲整到人地張床濕晒
比佢前戲一輪,我終於黎左一次高潮
一路黎高潮,佢兩隻手指係我lone入面係咁郁
之後,我腳軟軟咁爬起身
叫佢訓係床,仲唔到我出馬?
我由佢耳仔一路錫,錫到linlin,再錫落去大脾內側
温柔lam佢袋底,再慢慢含落去佢小弟弟到
真係大到不行了,含唔晒
條脷不停係個頭到打轉
每一次深喉佢都細細聲呻吟一下
含到咁上下,佢話怕佢忍唔住
就推開我,戴套,佢坐係床邊
我就坐上去,係咁un係咁un
佢真係夠晒長,每下都頂到好入
一路un,佢一路啜我粒linlin
un左陣佢抱起我,輕輕放我落床
再黎半隻燒鵝脾,真係太正
佢一邊插一邊用手指捽我豆豆
最後我黎左第二次高潮
我真係手軟腳軟喇,之後佢話最鍾意同我玩狗仔式
我就無力地跪左係床,patpat對住佢
佢係門口獠左陣,係到吊我癮
一定要我講“頂唔順喇,我想要呀,插我啦插我啦”
一講完佢就一野插左入黎,個下我真係叫到超大聲
佢話最鍾意一路插一路見住我對胸fing下fing下
佢春袋就不停撞我粒豆豆,真係太正喇
佢見我夠晒飽,佢都要射喇
佢愈插愈快,我就愈叫愈大聲
最後,佢射左,佢除番個套出黎既時候
我一野含落去,幫佢lam乾淨
佢忍唔住叫左出黎話好酸好正
之後一齊沖涼,再攬住訓係床到睇電視
中場休息回一個鐘氣之後就開第二場波
走既時候真係腳仔軟,佢好有風度咁扶我落樓

附送性感睡衣相一張

又新post?

如果你唔係人妻既話 一定pm爆你

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-2 09:43 PM 發表 查看引用來源
如果你唔係人妻既話 一定pm爆你
哈哈…岩你級數咩?xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-2 09:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈…岩你級數咩?xdd

:smile_30:   睇相佢幾有肉地, 應該有d掛

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-2 09:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:   睇相佢幾有肉地, 應該有d掛
咁…波大細…你最耍家啦…xdd

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-2-2 09:39 PM 發表 查看引用來源
大家好!先自我介紹一下
我係人妻一名,現任sp只有一位
不過有引版師兄教落
岩玩既sp一個就夠喇:smile_30:
我呢位sp吾係引版師兄黎架
就稱呼佢為Mr.G

上個星期番番下工
突然收到佢wechat我問夜晚有冇時間打 ...
大波bobo....gdgd

心口幾好肉喎 :smile_47:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-2 09:47 PM 發表 查看引用來源

咁…波大細…你最耍家啦…xdd

:smile_30:  帶BRA好難睇得出架 我仲要繼續學習:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-2 09:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  帶BRA好難睇得出架 我仲要繼續學習:smile_43::smile_43:
我就嫌佢大了…我都鐘意cup手…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆