上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  18.6k

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

我好想知哩度有几多人有男,女朋友,但又有情人。

不過岩既情人好難搵架

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 01:50 AM 發表 查看引用來源

不過岩既情人好難搵架
無錯,我都有揾過,不過好難有feel,講真無feel.就無謂浪費大家時間,

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-13 01:52 AM 發表 查看引用來源

無錯,我都有揾過,不過好難有feel,講真無feel.就無謂浪費大家時間,
都唔係既,需要時間囉,我同我情人都一齊左一段時間先溝通得好d,依家都重未搵到最合適既相處方式,大家重要磨合下:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 01:55 AM 發表 查看引用來源

都唔係既,需要時間囉,我同我情人都一齊左一段時間先溝通得好d,依家都重未搵到最合適既相處方式,大家重要磨合下:smile_13:
其實抽唔抽離到,怕唔怕真係愛上佢,哩點好重要

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-13 01:58 AM 發表 查看引用來源

其實抽唔抽離到,怕唔怕真係愛上佢,哩點好重要
佢同得你一齊咁耐,唔多唔少都一定有感覺既,咪玩啦!
爭在感覺係咪大到可以大家各自各同身邊果個分手一齊者:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 02:02 AM 發表 查看引用來源

佢同得你一齊咁耐,唔多唔少都一定有感覺既,咪玩啦!
爭在感覺係咪大到可以大家各自各同身邊果個分手一齊者:smile_13::smile_13:
當然啦,但如果你地又一齊左,結果又會好似以前咁,所以都係做情人感覺好d.

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-13 02:05 AM 發表 查看引用來源

當然啦,但如果你地又一齊左,結果又會好似以前咁,所以都係做情人感覺好d.
咁又未必,因為我好識花心思攪氣氛,做我男友或情人,唔會悶既
我家和尚唔成功既原因係,佢本身真係對性需求唔大者,初初拍拖都已經係咁:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 02:10 AM 發表 查看引用來源
咁又未必,因為我好識花心思攪氣氛,做我男友或情人,唔會悶既
我家和尚唔成功既原因係,佢本身真係對性需求唔大者,初初拍拖都已經係咁:smile_39:
係,請問仲請唔請人呀,:smile_47:
我想應徵

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-13 02:15 AM 發表 查看引用來源

係,請問仲請唔請人呀,:smile_47:
我想應徵
情人一個就足夠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆