上一頁下一頁
發新話題

REPORT(SW,ZMT),5-12/5玩足8日#48,SW 85# - 97# 沙咀8/F相+YOUTUBE 150#

收藏  |  訂閱
167  13.4k

REPORT(SW,ZMT),5-12/5玩足8日#48,SW 85# - 97# 沙咀8/F相+YOUTUBE 150#

昨晚我係發問區開post,睇下有無人join,最後都係無,結果自己一個都照去玩.淫K後去按摩過夜.第二朝瞓到中午,落番羅湖,坐和諧號去樟木頭SN.之前去過幾次恆美,無咩新鮮感,於是去試下其他場.那個場分A,B牌,438,538兩種,但我試過一次,唔會去第二次,間場算舊,又不方便.

補CA兩張1/4相,但三點盡露的就不POST

多謝ching報告

thanks Ching

份茶餐..最"正" :smile_o01:

回覆 1# 的帖子

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 支持有相report!

一睇就知有幾好反:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-4-26 11:04 PM 發表 查看引用來源
一睇就知有幾好反:smile_03: :smile_03: :smile_03:

矛C 襪MEET你就覺得唔巧反架啦.....:smile_30:

第二件長頭髲白色衫都ok, thanks for sharing

引用:
原帖由 藍敵 於 2011-4-26 11:14 PM 發表 查看引用來源

矛C 襪MEET你就覺得唔巧反架啦.....:smile_30:
間房 & 枱面

幾攬冷清:smile_03: :smile_03:

唉!一個人真係幾無癮o架:smile_39:
師兄辛苦哂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆