上一頁下一頁
發新話題

藍星女皇大發神威...今朝仲腳仔軟軟

收藏  |  訂閱
58  14.5k

藍星女皇大發神威...今朝仲腳仔軟軟

話說上星期BB因為有一日熱到周身汗,然後係公司狂吹冷氣,搞到傷風感冒,又發燒係屋企病左幾日…:smile_19:

上星期六,見天色唔錯,於是同BB帶埋姪女(我細佬養果隻金毛尋回犬”),一齊去西貢交遊兼燒野食玩左成日,玩到夜晚7點幾送左姪女返屋企,我地就去左APM果間吉吉島買左D壽司然後就返左屋企…:smile_35:

返到屋企,見肚仔有D餓,於是我地先食左D壽司然後就各自沖涼換衫

BB話有D野整,叫我沖先,於是我咪沖先囉,沖完涼就坐係廳睇電視……等到BB沖完涼出黎,嘩......換左套真絲吊帶熱褲睡衣仔,呢,呢種呢加埋裡面全真空搞到SamSam”即刻國慶升旗…BB好鬼馬,緊係知佢想點啦…DUM下波鐘先於是我無乜點理佢,行左入房話開機Check E-MailBB哦左一聲,然後係聽睇電視……我係房即刻求其搵套4AV,然後BT落黎大約10分鐘左右,我囉埋部電腦行出廳,駁落聽果部46吋大電視度,話有套新戲好正跟住熄燈,拉窗簾跟住電視播出黎既,梗係4仔啦…BB細細聲係我耳仔邊話,死佬整蠱我…(唔玩邊得黎開心呢)

於是我同BB都好專心欣賞部4......而我隻手仔D手指就係BB心口個粒的的好溫柔貢樣掃同不停打圈,BB的的已經變硬左同收縮左好快BB已經趟左係我心口,享受緊我既搓揉過左一陣我地已經脷叠脷打緊車輪,跟住我除左BB件衫衫錫佢果兩粒已經硬到不得了既的的,然後一路向下錫,肚肚,肚臍,毛毛最後到達目的地小妹妹”…不過未錫都已經濕濕地於是我條好百厭既脷仔開始鑽探佢隻"小妹妹":smile_47:

舔到粒豆豆既時候,BB開始咬唇喇同埋發出嗚嗚既呻吟聲,好鬼性感我再加足馬力,極速鑽探好喇濕度都差唔多,準備揮動SamSam”入洞之際…BB捉住SamSam”話要試味先,於是輪到我坐係Sofa上便享受BB既試味同吞吐大約過左個零兩個字,BB就坐左上黎我度,要騎馬仔…UNUNUNUNUN呀呀呀呀呀呀呀……十零分鐘後,SamSam”終於抵擋唔住猛烈既攻勢,嘔白泡暈左

我地頭先既大戰,搞到身水身汗於是我地又入左浴室玩雙人自由式沖涼…BB仲搵佢對軟綿綿既波波同我玩Body Massage…搞左一陣SamSam”又醒番,隨即進入作戰狀態,於是擰轉BB,實行老漢推……啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪......篤左四五個字左右……”SamSam”發炮,打嬴左

訓到半夜,BB要再戰於是我地就再次大戰,搞左個幾鐘,轉左好幾個唔同既花款,男上女下,女上男下,Doggie,又企又坐…BB就爽晒,不過我就出唔到,頂住頂住

之後我地一直訓到琴日下晝2點幾,SamSam”都醒返,於是捉BB報返頂住頂住之仇搞掂左我地就沖涼去街街。

琴晚返到屋企,由於食飯果陣飲左小小香檳,成身慶慶地於是我地又今朝起身仲腳仔軟軟添。

suppor!

我都好同意, 頂住頂住呢d 仇一定要報! =P

sam哥寶刀未老啵:smile_47: :smile_47:

嫂嫂睡衣就咁睇好靚啵

sam哥~~~又出post~~~十卜下先:smile_40: :smile_40:

支持Sam哥:smile_o13:

一晚食三餐...好羡慕...

哥哥:

你今個weekend好沖實喎~~
真係食飽又訓,訓飽又食喎~
大又食時細都食~~
hoho ^^

先祝林狗生日快樂
引用:
原帖由 bb009 於 2009-9-28 04:13 PM 發表 查看引用來源
sam哥~~~又出post~~~十卜下先:smile_40: :smile_40:

BB...唔知呢 ...我就好攰
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-9-28 04:27 PM 發表 查看引用來源
睇到都飽哂:smile_47: :smile_47: 大姐一定飽哂啦
引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2009-9-28 04:20 PM 發表 查看引用來源
哥哥:

你今個weekend好沖實喎~~
真係食飽又訓,訓飽又食喎~
大又食時細都食~~
hoho ^^

無錯
引用:
原帖由 Carl_Y 於 2009-9-28 04:09 PM 發表 查看引用來源
suppor!

我都好同意, 頂住頂住呢d 仇一定要報! =P

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆