上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.3k

引用:
原帖由 hywan2002 於 2009-3-16 12:14 AM 發表 查看引用來源
我懷疑自己包表過窄or過長
扯期果時,,龜頭唔露出呢,,只係凸出小小,,要靠自己反
但係反到個龜頭完全出呢果時,,又幾痛下,,而且會慢慢軟落呢
如果我想搵醫生問,應該係邊到入手,,,我驚愈遲處理呢個問題愈煩
唔算係...正常男人都會係扯起果陣都係露少少
除非你完全反唔到或者露唔到出黎先算係過長或過窄
你只係習慣問題

引用:
原帖由 mithowavy 於 2009-3-17 12:36 AM 發表 查看引用來源

正常
個龜頭長期局住咁大好唔習慣.
真係正常?
係咪要到拆左線 同 沙布 之後先會正常返?

引用:
原帖由 hoitat 於 2009-3-17 10:29 AM 發表 查看引用來源個龜頭長期局住咁大好唔習慣.真係正常?係咪要到拆左線 同 沙布 之後先會正常返?
你個情況應該係有少少腫,個個都會腫架,不過有人腫多有人腫少。
紗布同裏面腫冇必然關係,我個幾月都未消晒腫。

回覆 921# 的帖子

但係我扯期果時
反個龜頭出呢,,d包皮好似扯住扯咁,,有d痛

引用:
原帖由 hywan2002 於 2009-3-17 07:07 PM 發表 查看引用來源但係我扯期果時反個龜頭出呢,,d包皮好似扯住扯咁,,有d痛
只是有 d 痛情況係好好啦,我係好痛,醫生都話可割可唔割。

宜家割左未 100% 好番,唔敢亂比意見,不過千萬不要人割我割,都係要想清楚,任可手術都有風險。

我做完割包皮手術成兩年, 唔知點解到而家個包皮同陰巠個d接口位摸落去個時都仲會有少少痛, 尤其係勃起時摸到個d位會痛,而且仲有幾個位細細位突起左, 試過有d挖到出黎係好似白色線咁...
想問下係唔係做完手術摸落去個接口位時點都會痛? 係唔係無方法解決?

有D問題想問﹕
1.係唔係細個個陣,龜頭同包皮係唔會分得開曬,最多反包皮個時反到去龜頭頂個到,之後卡住?之後去到12歲左右先無卡到?

2.我現在19歲啦,但我覺得好似包皮過長咁,但唔知係唔係,在軟個時,包皮包曬個龜頭,眾有小小包皮位剩,而勃起左,在自然露出個時,龜頭最多露到三分一左右,咁係唔係過長?要唔要割?
因為身體檢查個時,最近個次已經係6歲嘅事啦。

引用:
原帖由 stanleytty 於 2009-3-18 11:00 AM 發表 查看引用來源
我做完割包皮手術成兩年, 唔知點解到而家個包皮同陰巠個d接口位摸落去個時都仲會有少少痛, 尤其係勃起時摸到個d位會痛,而且仲有幾個位細細位突起左, 試過有d挖到出黎係好似白色線咁...
想問下係唔係做完手術摸落去個 ...
兩年都仲痛!?唔好嚇我呀,我才做了3個星期咋‧‧‧:smile_42:

請問你在醫院還是診所做手術?

引用:
原帖由 mithowavy 於 2009-3-17 01:41 PM 發表 查看引用來源

你個情況應該係有少少腫,個個都會腫架,不過有人腫多有人腫少。
紗布同裏面腫冇必然關係,我個幾月都未消晒腫。
可以試試田七粉沖水,對消腫有效。:smile_34:

引用:
原帖由 baby4466 於 2009-3-18 09:05 PM 發表 查看引用來源可以試試田七粉沖水,對消腫有效。:smile_34:
請問田七粉邊度買?一般葯房定連鎖店?

其實都係剩番好少腫,約兩粒米大少,不過就真係消退得好慢。

宜家最大問題反而是包皮縫口處 d 皮好厚,摸得到條邊,好似幾層皮疊埋再縫合,各位師兄有冇相似問題?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆