上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:03 AM 發表 查看引用來源

你地想攪大個女女@@""":smile_47:
咁又未免太過分  我2個fd都搞大過人 一個3次 一個1次 佢地搞撚到連我都驚撚埋
唔傾住 第日再支持你個貼 要快d訓教反學:')

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:03 AM 發表 查看引用來源

你地想攪大個女女@@""":smile_47:
我唔洗咁多節目...最好打完牌....後屋企訓死佢....:smile_35:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-15 03:59 AM 發表 查看引用來源
每人囉最小5舊出黎買波膽 皇x會開間房打牌睇波 直落tst倒數 唱k 華x睇戲 劈酒 唔知有冇嘉年華去
個日仲有女女:smile_47:
講起買波膽我仲黑頂佢~~之前06年世界杯時我買波膽串~~輸到仆直......點知諗住收手啦只係睇波......咁去到睇波個日我老細又話睇波唔買好悶咁好啦單場買啦.....頂~~中q晒~~收少成皮野!!1場4:0   1場3:1!!!wt the fuxk!!!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:07 AM 發表 查看引用來源

講起買波膽我仲黑頂佢~~之前06年世界杯時我買波膽串~~輸到仆直......點知諗住收手啦只係睇波......咁去到睇波個日我老細又話睇波唔買好悶咁好啦單場買啦.....頂~~中q晒~~收少成皮野!!1場4:0   1場3:1!!!wt the f ...
即係叫你唔好賭lor...

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 04:07 AM 發表 查看引用來源

我唔洗咁多節目...最好打完牌....後屋企訓死佢....:smile_35:
唉大時大節.....我又失戀加失業.....無女陪無錢玩.......係25號同d fd 開左房攪party 咋

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:09 AM 發表 查看引用來源

唉大時大節.....我又失戀加失業.....無女陪無錢玩.......係25號同d fd 開左房攪party 咋
失業咁大單....
你做邊行架...

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 04:09 AM 發表 查看引用來源

即係叫你唔好賭lor...
係丫所以呢家無賭......其實一向都唔玩既~~~係世界杯玩下姐~~自己以前又中意睇波:smile_47:

唉.....好鬼悶......玩完返黎都訓唔著

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:12 AM 發表 查看引用來源
唉.....好鬼悶......玩完返黎都訓唔著
咁慘....

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 04:10 AM 發表 查看引用來源

失業咁大單....
你做邊行架...
我做salon 架之前自己公司黎既~~同d partner 內部有問題~~燥燥地執q 左佢囉本來打算跟住出去市區開返~~又撞中金融風暴而且舊公司又有d 手尾跟......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆