上一頁下一頁
發新話題

返深圳住要住意啦各位,原來.....

收藏  |  訂閱
143  22.0k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:24 PM 發表
"玩能到你爆"唔識扯旗?:smile_03:  
條野甘大又粗,扯話甘易啦:smile_30:

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:32 PM 發表
扯斷呀?:smile_03:  
條野仆得好爽架, bom jip bom jip..........

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:32 PM 發表
*** 該帖被屏蔽 ***
叫你無玩架啦,甘頑皮.........:smile_30:

thanks for sharing

引用:
原帖由 阿吉仔 於 2008-10-5 11:24 AM 發表 查看引用來源

Ching上去住,無非都係方便玩同食,玩又快餐,有D ching仲話100 q嫌貴,本地人70蚊咋,
食又8蚊一餐,住又出租屋,脏,乱,差吾在講,隋時打劫偷野!

咁玩法,命都短幾年,衣食住行樣樣高危,為乜呢!
純 ...
有D同意c hing講法,尢其是食方面,係外面食野,當的油吾洗錢一樣,咩野油?心裏有數,長期食一定吾掂.睇幾時又爆食油方面的災難,好似爆牛奶咁大劑!到時吾只細佬哥排隊!

引用:
原帖由 中港蒙牛 於 2008-10-9 11:05 PM 發表 查看引用來源
有D同意c hing講法,尢其是食方面,係外面食野,當的油吾洗錢一樣,咩野油?心裏有數,長期食一定吾掂.睇幾時又爆食油方面的災難,好似爆牛奶咁大劑!到時吾只細佬哥排隊!
酒假一樣都系大把人飲,

油差又系一樣,

邊有得選擇!

引用:
原帖由 中港蒙牛 於 2008-10-9 11:05 PM 發表
咩野油?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆