上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-15 23:35 發表 查看引用來源
最好就係由淺色底褲透出嚟就重正😍😍😍
無錯, 白色, 淺紫, 淺粉紅都好正

引用:
原帖由 garyfood 於 16-5-2024 09:30 發表 查看引用來源

無錯, 白色, 淺紫, 淺粉紅都好正
總之係淺色就冇得輸架啦😍🤣師兄果然英雄所見略同👍🏾😆但覺得如果著白色底褲仔又透毛毛嘅話就純情得嚟帶點淫蕩(純粹本人感覺)😍😂

白色都正, 但一定要 LACE , 咁樣先透到毛毛

引用:
原帖由 garyfood 於 17-5-2024 09:22 發表 查看引用來源
白色都正, 但一定要 LACE , 咁樣先透到毛毛
師兄冇有錯呀👍🏾💪🏾🤣

泰國trip 定好未呀

希望你玩得開心🥳

有無調教人妻玩啲特別野?😜

好耐冇上嚟,其中因為個場真係太靜,冇乜推動力上嚟,另外一個原因係人妻真係唔係成日有嘢影,特別係我個錫身人妻真係好難影到嘢,不過終於有正嘢,點都要上吓嚟嘅。

delaynomore嘅泰國旅程終於去得成,前日落機尋日第一日出去玩, 我哋今次先喺大城市住幾日之後再去第二個城市住幾日。

尋日第一日主要都係喺遊客區玩所以其間搭咗㗎巴士。因為遊客區加上繁忙時間所以我哋搭嗰程巴士都比較多人。巴士中間其實冇乜嘢都算有位企唔會人迫人咁,但係主要係司機後面個位啲人企晒喺嗰到所以搞到睇落好似好迫咁。我哋上咗車企咗喺接近車尾個位。就係落車嗰陣。。。我就想試吓。。。。

未講咩事之前先俾大家睇吓人妻當時嘅衣著

其實唔係啲咩特別暴露嘅衫,都係窄身背心一件,仲要唔算低胸,不過因為窄身,都幾show到波型,所以俾大家睇完之後可以更加有image去感受吓當時嘅情形。

落車之前我見有好多人企晒喺司機後面,其實好阻住啲人落車㗎。其中我見有2個啡人,唔知係印度定中東嘅人啦,2個都係男人,企正喺最邊邊位,啫係我哋落車嘅話要逼過去,佢2個啡人就係最阻住我哋嗰2個。

咁臨落車嗰陣因為㗎車未停,我專登扮晒喺後面扶住人妻條腰等佢唔會跌,其實係想俾佢行先,人妻隻左手攞住咗個購物袋,同埋好明顯我哋要攝過啲人嘅話我哋一定要側身先攝到過晒啲人,所以正常嚟講我估人妻應該會用隻右手護住對胸,所以以防萬一,我即刻拖住佢隻右手,人妻忽然間俾我拖住隻右手,左手又攞住咗個購物袋,根本冇時間俾佢反應過嚟,我哋已經要攝過啲人趕落車。一埋身已經係嗰2個啡人,唔知佢哋係冇得郁,定係唔想郁,人妻一側身,個左胸已經俾其中一個啡人手臂壓住咗,之後我喺後面再推佢行,我親眼睇住人妻由個左胸同右胸喺個啡人隻手臂上面壓住嚟過。因為啡人冇郁過,佢企到好定,我親眼睇住人妻2邊波喺啡人手臂上面變形,壓完左邊壓埋右邊,個畫面我到宜家都仲記得。

之後夜晚返到酒店,沖晒涼臨瞓之前人妻開始執定第二日嘅嘢出嚟,我過去叫佢早啲瞓覺第二朝早啲起身先執,但係佢話佢寧願快快趣執定第二朝可以瞓晏啲。其間竟然俾我發現原來佢帶嚟當睡衣嗰件背心鬆身到仆街。。。。我即刻扮貼心,同佢講我陪佢執埋先,要幫手我都喺到咁撚樣,其實係揾機會偷影佢。。。。。。

呢到好多師兄一路都話仲未有得睇晒人妻對波。。。。我尋日終於影到啦

之後瞓覺。。。平時喺香港我冇乜機會同人妻瞓,宜家終於有機會,幾累都好,我死人都撐住,唔瞓,等佢瞓著,瞓臨先。因為咁先終於有機會。。。。將佢件背心拉晒落嚟,影佢對波俾大家睇。。。。

一路投訴淨係睇到人妻個patpat,連lin都未見到嘅師兄們。我終於影到啦,仲要係將佢成對波俾晒你哋睇,除咗佢前任老公,同我之外,你哋係唯一見過佢對波嘅男人,大家滿意未?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 15:07 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,其中因為個場真係太靜,冇乜推動力上嚟,另外一個原因係人妻真係唔係成日有嘢影,特別係我個錫身人妻真係好難影到嘢,不過終於有正嘢,點都要上吓嚟嘅。

delaynomore嘅泰國旅程終於去得成,前日落機尋日第一日出去玩, ...
終於見到師兄上來啦!人妻對波都幾大,Lin Lin仲好淺色,真係冇乜經驗,正呀!😬
第一晚冇同人妻做咩?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 15:07 發表 查看引用來源

delaynomore嘅泰國旅程終於去得成,前日落機尋日第一日出去玩, ...
正呀,終於成功👍🏼,正常狀態都大粒的,興奮一定更加突

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-5 15:13 發表 查看引用來源
終於見到師兄上來啦!人妻對波都幾大,Lin Lin仲好淺色,真係冇乜經驗,正呀!😬
第一晚冇同人妻做咩?😉
冇啦 返到酒店成個人都散晒,雖然諗起佢對波俾人壓完都幾有feel想嚟返鑊嘅,不過真係太累啦,就算之後影完佢成對波,硬晒,但係佢已經瞓咗,冇計啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆