上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.0k

辛苦你了,九點幾就post更新....

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-6 10:42 AM 發表 查看引用來源

短文~外傳都殺! haha
我都有興趣,當外傳簡單交代下都好, 加油

:smile_o12: 每日必到, 必讀! 加油!!

寫啦

寫啦

agree..
引用:
原帖由  於 2013-12-6 10:23 AM 發表 查看引用來源
對於我來說, 並不是, 因為她真的沒有使我有沖動那種, 有些女性, 你看到就真的第一件事會想到跟她發生關係, 但H我是沒有這感覺:smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-6 10:12 AM 發表 查看引用來源

好多謝你, 本田大大
唔駛客氣,呢排個人思緒好混亂,情緒又唔多穩定,所以都係借位打發時間

睇師兄經歷,令人有種被帶到進入左故事中感覺。讀到kelvin介入P同師兄關係時,好似同樣感受到當時憤怒(直頭想打柒佢)同之後分手既無奈。後來講H小姐個性就更加特出,有血有肉,而同師兄關係就更加微妙復習,有種唔知點好一樣感情關係。對於好似我一類既人,可以感受同窺探一下多姿多彩感情世界,實在難得。

睇師兄經歷,令人有種被帶到進入左故事中感覺。讀到kelvin介入P同師兄關係時,好似同樣感受到當時憤怒(直頭想打柒佢)同之後分手既無奈。後來講H小姐個性就更加特出,有血有肉,而同師兄關係就更加微妙復習,有種唔知點好一樣感情關係。對於好似我一類既人,可以感受同窺探一下多姿多彩感情世界,實在難得。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-6 10:14 AM 發表 查看引用來源

Morning, Gonzalez, 今日我忙, 你地要幫我援住先呀
Ching ,happy Friday wor!relax下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆