上一頁下一頁
發新話題

好慘呀,睇四仔比家人見到

收藏  |  訂閱
96  15.2k

回覆 1# 的帖子

你幾崴呀? :smile_41:

引用:
原帖由 FB9469 於 2009-3-29 09:29 PM 發表 查看引用來源

咁真係唔知點好 = =:smile_27:

不過關個春袋咩事?
同埋點解又噴又流架...

同埋你果時幾大?

最後又點?

ps: 我好八掛tim...
我都好8掛想知呀

噴完又噴之後再流出黎,儲左成個星期係咁上下架la

引用:
原帖由 youn00b 於 2009-3-17 07:34 PM 發表
大聲叫:屌........個網有毒,唔知點解會播尼d片
哈哈、    呢個借口正、

:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 *@@* 於 2009-3-31 06:08 PM 發表 查看引用來源

我都好8掛想知呀

噴完又噴之後再流出黎,儲左成個星期係咁上下架la
哈..
原來唔止我一個咁八掛 xd

好想快d知

引用:
原帖由 youn00b 於 2009-3-17 07:34 PM 發表 查看引用來源
吊我笑左 TIM:smile_19:
RE樓主好過比屋企人見到你自慰:smile_35:

哈哈 叫佢同埋你去see av

引用:
原帖由 FB9469 於 2009-3-29 09:29 PM 發表 查看引用來源

咁真係唔知點好 = =:smile_27:

不過關個春袋咩事?
同埋點解又噴又流架...

同埋你果時幾大?

最後又點?

ps: 我好八掛tim...
我果時中三.....13/14歲
其實個時基本上係打到射o個刻.
想停都停唔到.

咪企起身一手閂mon, 一手遮住條jj,
最終都噴左兩野.....之後因為冇再chok.....其他咪流出野

我同阿媽對望左10秒8秒 ......
佢講左句"你做緊咩呀?".....見到我成手係精....:smile_27: 我都唔識答佢..
最後佢自己走番出去.

之後, 搵左阿哥拎左盒紙巾.....放係我o的床邊:smile_45:

引用:
原帖由 Creamer88 於 2009-4-2 10:55 PM 發表 查看引用來源

我果時中三.....13/14歲
其實個時基本上係打到射o個刻.
想停都停唔到.

咪企起身一手閂mon, 一手遮住條jj,
最終都噴左兩野.....之後因為冇再chok.....其他咪流出野

我同阿媽對望左10秒8秒 ......
佢 ...
真係唔知點好... :smile_46:
不過咁講.. 你阿哥都知?
同埋你阿媽都算係咁喎.. 睇哂你射既過程.. 都仲咁鎮定..

噴到成手係, 同流到成手係...
呢野真係唔知點好...
我相信成手係之餘.. 應該成地都係 = =

你果時有咩反應? 驚定點?
怕左一段時間?
之後有冇咩特別措施實施咁 :smile_46:

ps: 你而家幾大? xd

引用:
原帖由 FB9469 於 2009-4-3 06:56 PM 發表 查看引用來源

真係唔知點好... :smile_46:
不過咁講.. 你阿哥都知?
同埋你阿媽都算係咁喎.. 睇哂你射既過程.. 都仲咁鎮定..

噴到成手係, 同流到成手係...
呢野真係唔知點好...
我相信成手係之餘.. 應該成地都係 = =
...
真係唔知點好,  我阿哥一定知, 有日大家打完波一齊沖涼時, 問我做咩禁唔小心....
叫我小心d, 唔好射左去佢將床到 :smile_22:!!???

成手係之餘.. 應該成地都係 = 冇錯....一路湧出黎

換著係你, 你可以點?

驚就一定有......真係啞口無言:smile_39:  

搞到有一排, 只係敢o係沖涼先打jj,  

不過諗返起都好, 俾阿媽早d知道我14歲"識得射精".......射精功能發育正常:smile_45:

ps: 我而家18, 你呢?

引用:
原帖由 youn00b 於 2009-3-17 07:34 PM 發表 查看引用來源
好正呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆