上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.1k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-28 02:59 PM 發表 查看引用來源

我都好想做你同事呀

因為只可放電磁爐,所以可以整既野有限~都係d好簡單既野食:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 14:45 發表 查看引用來源

我地係6日工作架~
如果轉外資科記,應該好d.

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 15:06 發表 查看引用來源

因為只可放電磁爐,所以可以整既野有限~都係d好簡單既野食:smile_35:
如果有姐姐幫手洗就好:smile_39:
加個光波爐就正.:smile_o12:

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-28 03:31 PM 發表 查看引用來源

如果轉外資科記,應該好d.
算啦,我其實都係借d意偏下咀架姐~

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-28 03:33 PM 發表 查看引用來源

如果有姐姐幫手洗就好:smile_39:
加個光波爐就正.:smile_o12:
我都係叫姐姐洗個煲。碗果d通常用紙碗,佢地有份食果d自已諗掂佢,
有電飯煲我地有時就咁丟三兩孖立腸入去煲飯又一餐

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 03:40 PM 發表 查看引用來源

我都係叫姐姐洗個煲。碗果d通常用紙碗,佢地有份食果d自已諗掂佢,
有電飯煲我地有時就咁丟三兩孖立腸入去煲飯又一餐
你返工都幾HAPPY喎, 又可以煲飯, 又可以上引版..........:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-28 03:53 PM 發表 查看引用來源

你返工都幾HAPPY喎, 又可以煲飯, 又可以上引版..........:smile_44:
星期四同六至可以煲飯,因為老細呢2日唔係度,
雖然佢默許但我地無食得咁放。
引板。。。。係因為我而家得自己一個人係房,
基本上我做咩無人管到我

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 03:59 PM 發表 查看引用來源

星期四同六至可以煲飯,因為老細呢2日唔係度,
雖然佢默許但我地無食得咁放。
引板。。。。係因為我而家得自己一個人係房,
基本上我做咩無人管到我
咁咪幾好, 游下游下又一日. 可憐我呢D, 日日對住公司班大帝, 日日要TUM佢地呀陰公.......:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-28 04:09 PM 發表 查看引用來源

咁咪幾好, 游下游下又一日. 可憐我呢D, 日日對住公司班大帝, 日日要TUM佢地呀陰公.......:smile_45:
我一個小文員ja,人工低地位低。咩都要做
點同你wor

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 04:18 PM 發表 查看引用來源

我一個小文員ja,人工低地位低。咩都要做
點同你wor
我何嘗唔係一個窮書生呢???:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆