上一頁下一頁
發新話題

幾經波折的第一次見面~ 就第一次內射進後門~

收藏  |  訂閱
110  22.2k

幾時得閒呀:smile_47:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:45 AM 發表

我唔識煲冬瓜 :smile_27:

哈哈~ 咁借隻手比你摸喇~   
wa..好白滑ao
引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:44 AM 發表

斬腳趾避沙蟲 ?

暫時無對手玩~ 都要有安全意識呀 :smile_38:  
學識美色安全意識都有...係無財色..唔識自由式..蛙式...背式同蝶識

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 11:48 AM 發表 查看引用來源

wa..好白滑ao

學識美色安全意識都有...係無財色..唔識自由式..蛙式...背式同蝶識
我都唔識游水 :smile_13:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:51 AM 發表

我都唔識游水 :smile_13:
真係夾  我好多sport都識...係游水唔識...今個summer 我決定佢學識...   
yesterday 買阻泳富同泳帽///識阻就可以去沙灘 目及 3點式

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 11:54 AM 發表 查看引用來源

真係夾  我好多sport都識...係游水唔識...今個summer 我決定佢學識...   
yesterday 買阻泳富同泳帽///識阻就可以去沙灘 目及 3點式
咁o岩既~ 我都想學~
你會去邊度學?

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:56 AM 發表

咁o岩既~ 我都想學~
你會去邊度學?
問朋友教la...咁大個人出去學..好ugly ga ma

你又學???

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 12:02 PM 發表 查看引用來源

問朋友教la...咁大個人出去學..好ugly ga ma

你又學???
有朋友找我一起上游泳課 :smile_13:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 12:04 PM 發表

有朋友找我一起上游泳課 :smile_13:
  how old are u and ur friend>>>???

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 12:06 PM 發表 查看引用來源

how old are u and ur friend>>>???
年齡係女人既秘密 :smile_44:

真係幾正wor~~~support~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆