上一頁下一頁
發新話題

男友帶我同其他人一齊玩group sex

收藏  |  訂閱
204  59.0k

梗係叫返多D女黎''鄧''返勻個數啦~~~
我諗一定係好刺激姐~~~:smile_47:

your bf just treated you as a sex toy!! stupid!!

一個真心愛你既男人係唔俾將你同其他人分享...
同埋你俾佢係澳門,大陸咁搞...其實我唔見得你有幾咁真係愛佢囉...
講衰d講句,係出面玩個d,都唔知會中左咩病返黎,跟住又同你搞,傳左俾你,
咁到時你可以怪得邊個?

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-3 11:37 PM 發表 查看引用來源
舊年聖誕我男友買咗好多玩具比我做聖誕禮物,本來都無咩ge,不過近來發覺原來佢別有用心
話說佢經常同我做ge時候中意插多一支震震棒入我屎眼,佢話扮玩3p,有時要我幫佢口交時,仲插兩支入下面,等哥兩支野轉 ...
我只可以用我既心態去分析,就係如果佢真係愛妳既話好應該係保護妳,而唔係將妳去同人分享"law":smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 日久生晴 於 2009-2-4 07:06 AM 發表
一個真心愛你既男人係唔俾將你同其他人分享...
同埋你俾佢係澳門,大陸咁搞...其實我唔見得你有幾咁真係愛佢囉...
講衰d講句,係出面玩個d,都唔知會中左咩病返黎,跟住又同你搞,傳左俾你,
咁到時你可以怪得邊個?
佢出去玩一定用dom dom

引用:
原帖由 Illidan 於 2009-2-4 04:42 AM 發表
可能你好enjoy多p啦

enjoy還enjoy

刺激還刺激

其實男人可以同其他男人分享自己gf

真心話, 唔稱得上愛女方

老老實實啦

通常呢d男主角只係想利用女方黎搵刺激

睇見女方俾人屌會有, 自我官能上既刺 ...
其實我都有同感,不過.....真係幾矛盾ga

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-2-4 01:25 AM 發表
你要同许讲清楚,要玩必须经你同意先
我知道我唔中意可以走,不過唔知點解,我十五十六咁肯跟佢上去,去到又預咗可以玩,可能試過一次之後都覺得無咩姐

引用:
原帖由 芒恩 於 2009-2-4 04:27 AM 發表
玩冇問題.但你要知道,如果bf肯把你交比別的男人玩,他愛你極有限
甚至他說愛你,都只是為了有條女同人交換玩
你願意的,可以做他的玩具.但不能一世的
講真,我真係無唸過會同佢一生一世,不過同佢一齊ge時候係開心多過唔開心
呢幾日我有唸過分手,不過又唔捨得
話晒我都無say no,如果因為咁同佢分手,好似對佢唔多公平
不過我真係覺得佢當我sex toy,用嚟同人share,感覺好唔好
但如果單單講做愛感覺,我就覺得ok

引用:
原帖由 viruskai 於 2009-2-4 12:07 AM 發表

我睇好快好多人會約妳去玩...
係真ge,呢幾日佢班friend都有約我,不過我全部say no

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-3 11:37 PM 發表 查看引用來源
舊年聖誕我男友買咗好多玩具比我做聖誕禮物,本來都無咩ge,不過近來發覺原來佢別有用心
話說佢經常同我做ge時候中意插多一支震震棒入我屎眼,佢話扮玩3p,有時要我幫佢口交時,仲插兩支入下面,等哥兩支野轉 ...
做公廁最緊要收錢!!!!!!!:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆