上一頁下一頁
發新話題

老公說我是小淫婦...><

收藏  |  訂閱
75  20.9k

引用:
原帖由 tkfai131 於 2009-3-28 06:04 PM 發表 查看引用來源
我女朋友好似你咁我就正囉:smile_47: :smile_47: :smile_47:
你試下番屋企引下你女朋友XD"

引用:
原帖由 diorshaney 於 2009-3-28 05:44 PM 發表 查看引用來源
俾D心機牙!!姊妹!!
努力牙!!
多謝 我會努力的,係各方面都係
今日 老公話我愈黎愈做到佢心目中理想果類型既女朋友
好開心>v<

Yes !
You are his best GF.
Don't give up !

多謝分享

引用:
原帖由 flashbee 於 2009-3-28 10:03 PM 發表 查看引用來源
Yes !
You are his best GF.
Don't give up !
THX~

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-3-28 09:11 PM 發表 查看引用來源

又係佢叫我淫d   而家一發不可收拾當然佢受番..haha
不過我唔會日日咁....(雖然日日都好想)..有時同佢鬥下咀..都好好玩
你都係早熟形嘅女人仔,咁年輕就咁大癮,顧住佢身體同精神呀,唔好搞到佢影響工作呀,兩個人相愛唔係用性嚟維持架。

真心既女仔而家真系好少有:smile_40:
希望你地長長久久- -v

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-29 12:48 AM 發表 查看引用來源
你都係早熟形嘅女人仔,咁年輕就咁大癮,顧住佢身體同精神呀,唔好搞到佢影響工作呀,兩個人相愛唔係用性嚟維持架。
有丫... 佢累果陣我都會著番密實d, 幫佢按摩... 按下頭,幫佢沖涼刷背背>v<
佢每次頭痛都好鐘意我幫佢按摩個頭,佢話我幫佢按完好舒服

引用:
原帖由 kkkybb 於 2009-3-29 01:02 AM 發表 查看引用來源
真心既女仔而家真系好少有:smile_40:
希望你地長長久久- -v
謝謝你=] 我也很希望可以跟他長長久久

佢係我第一個付出咁多既人.. 從來未試過咁愛一個人,更未試過為一個人做咁多野

你男友仔就好啦~
你服侍得佢咁好~
佢肯定好開心啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆