上一頁下一頁
發新話題

做完一次後...........男士請進

收藏  |  訂閱
47  8.0k

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-2-17 01:28 PM 發表 查看引用來源

你唔得 唔代表我唔得
      我又唔識你駛乜吹水作大
:smile_27: 不過講得啱 第4、5次已經開始有少少打空砲
      但係比條女一攪又起番

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9072172&extra=page%3D1
一時又話自己處男,一時又話一晚搞6次
神又係你鬼又係你,你講既野我點會唔信

引用:
原帖由 ming20001800 於 2009-2-17 02:09 PM 發表 查看引用來源

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9072172&extra=page%3D1
一時又話自己處男,一時又話一晚搞6次
神又係你鬼又係你,你講既野我點會唔信
我冇話過我係處男 我有講過咩?
      (我認為仲算處男)係覆樓主(打過飛機仍算係處男嗎)
      (死喇!試過夢遣仲算唔算呀?)呢個係問題
      完全冇話我自己係處男喎!
:smile_30: 我唔想同你離題討論比版主扣分
      公道自在人心:smile_15:

其實一晚六七次唔係唔得~~不過真係幾傷身架~

引用:
原帖由 AIT1314 於 2009-2-13 07:52 PM 發表 查看引用來源
你地D男子做完一次愛之後,出左野之後,再做多一次係埋唔得嫁?
後生仔做10次8次都得:smile_38:

引用:
原帖由 門小龍 於 2009-2-17 04:36 PM 發表 查看引用來源

後生仔做10次8次都得:smile_38:
我知道啦!只不過我男友話,佢完一次會頭暈喔?你地會嗎?

引用:
原帖由 AIT1314 於 2009-2-18 07:59 PM 發表 查看引用來源
妳男友年記唔係好大?後生仔噓d喎!
      正常1、2次唔會頭暈咁大件事
      妳叫佢補吓 做多d運動啦!

引用:
原帖由 AIT1314 於 2009-2-18 07:59 PM 發表 查看引用來源

做一次都咁辛苦....老左點算....

若果唔係年紀大,咁就要做吓 body check 啦!

引用:
原帖由 strength 於 2009-2-18 09:56 PM 發表 查看引用來源
若果唔係年紀大,咁就要做吓 body check 啦!
二十八歲,都唔算大啊?

若果咁後生都會頭暈,真係要揾醫生check, check !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆