上一頁下一頁
發新話題

嚴重問題!!!! 關於賓周!!

收藏  |  訂閱
70  12.9k

引用:
原帖由 野獸之瞳 於 2009-4-26 04:08 PM 發表 查看引用來源
我試過同個7CM左右男人做過........不過.......好唔掂, 個男人已經又無自信, 又唔做得, 所以我以後都無再搵佢上床做愛. 得罪講, 呢D男人要好好反醒一下.  至少要懂得取長補短. 天生機能不成, 就要後天補救, 口才很重 ...
技術 我都ok架v_v""
   手指 1秒 都有3至4下 左右v_v

引用:
原帖由 野獸之瞳 於 2009-4-26 04:08 PM 發表 查看引用來源
我試過同個7CM左右男人做過........不過.......好唔掂, 個男人已經又無自信, 又唔做得, 所以我以後都無再搵佢上床做愛. 得罪講, 呢D男人要好好反醒一下.  至少要懂得取長補短. 天生機能不成, 就要後天補救, 口才很重 ...
其視短JJ:smile_38:

引用:
原帖由 essien5 於 2009-4-24 07:51 PM 發表 查看引用來源
我小 2 開始打 j....由無精打到有精..上面度 12cm, 下面度 14cm.....灣j來
我想問點分下同上???:smile_13:

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-4-26 07:53 AM 發表 查看引用來源

咁激, 小二就識打飛機...佩服!

btw, 我13-4歲開始打, 現在19, 扯了之後度上面11cm, 下面14cm
i start wank in 18years old, above has 14.5cm
below maybe15-16? I don't know below

夠硬就得架喇!
女友自然會配合你!

引用:
原帖由 一銘一 於 2009-4-24 04:07 PM 發表 查看引用來源

7cm...
7cm... 短咗 d, 但最緊要鉄咁硬,打到鼓最好,鬼佬長而軟,有咩用?

7cm 真係短左少少~ 不過都應該夠用的, 一般女仔最敏感既地方係進入後2-3吋, 你的尺吋都夠的~

><  多謝 咁多人 !!
    其實 最標準系幾多cm!!

10cm啦 最保險 同埋2-4粗

引用:
原帖由 一銘一 於 2009-4-24 03:37 PM 發表 查看引用來源
有冇18歲以上人士
   扯琪 唔過 7CM...
  點算..
    我D FD  最短都系 11CM
  最長接近  18CM
唔系話無聊 用把尺去度...
   但系睇個比勵 都好大分別
   有冇人知點解...
你不如切左佢,裝條假既落去...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆