上一頁下一頁
發新話題

土瓜灣發現初生嬰兒屍體...反對女仔婚前性行為

收藏  |  訂閱
55  2.6k

想問多句:

樓主反對女仔婚前性行為,
甘反唔反對男人婚前性行為?

引用:
原帖由 笑夢白 於 2008-12-18 02:21 PM 發表 查看引用來源
想問多句:

樓主反對女仔婚前性行為,
甘反唔反對男人婚前性行為?
唔反對..但唔支持....因為很多男人去叫雞.
我估計, 25歲前, 10個男人8個曾經叫過雞.
交易完成...ok...
因為男仔jj容易清洗, 可以自己控制.
有d男人真係需要發洩...
唔發洩, 會強姦人都唔定.
好似旺角警處個單野咁.
可能最近, 殺雞太多, 無雞食, 得d中年雞.
d人就去食其他女仔.
果d女仔真慘, 報案就要比人強.:smile_39:

好似之前dum野個條友係龜公...原因係不滿殺雞行動, 搞到不淡好食
唔知今次dum強水係唔係都係龜公.

我覺得殺雞, 一起殺哂, 唔好留,
又要留d...留d中年雞.
搞到以家, 無淡好食, 都唔知做咩.
但又好多人靠這些食飯, 都唔明.
罪案又可能多左了

回覆 22# 的帖子

我又想問

樓主係咪想話拍拖既男仔唔好攪自己女友,有需要就搵妓女發洩?!

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-18 11:07 AM 發表 查看引用來源

係無錯, 如果無婚前性行為, 緊本無可能發生呢件事.
你認為每一次性愛, 都會做足安全措施?
:smile_39:
唔一定係未結婚既人先會咁~~
有d結左婚既人都一樣係咁~
我覺得依d唔關婚前性行為既事~
係關生個bb出黎個個人負唔負責任既問題囉:smile_13:

倒轉來想一下, 現今婚前性行為好普遍, 將反對婚前性行為, 改為性行為後要有責任感, 仲要分年齡介別去教育性行為後會出現什麼 "如懷孕" , 咁樣才可以教育到已做了錯事既人去正面面對問題架 :smile_38:

引用:
原帖由 笑夢白 於 2008-12-18 03:39 PM 發表 查看引用來源
我又想問

樓主係咪想話拍拖既男仔唔好攪自己女友,有需要就搵妓女發洩?!
坦白講, 你有無叫過雞先?
有,唔怕認, 無人識你.
快講...:smile_38:

如果你講大話, 你就落地獄.

引用:
原帖由 祝您好運 於 2008-12-18 04:50 PM 發表 查看引用來源
倒轉來想一下, 現今婚前性行為好普遍, 將反對婚前性行為, 改為性行為後要有責任感, 仲要分年齡介別去教育性行為後會出現什麼 "如懷孕" , 咁樣才可以教育到已做了錯事既人去正面面對問題架 :smile_38:
現在d人, 無人采你d所謂責任感,
唔通 " 我扑在你, 要同你一生一世咩"
以家, 大部份人, "扑左先算, 扑完就pet, 找第二個啦"
生左個bb出來, 比其他執二灘既男人養lor,
自己唔洗比錢養, 又可以同祖宗交代, 又可以再媾女, 扑女.
我身邊都唔知幾多男仔係咁唸.

養一件, 估計要4百萬, 計唔到既時間, 心機,
而且佢地大過左, 未必養你, 重會激你.
你話啦, 假設叫雞一次係400元, 4百萬, 可以叫10000萬次.
1年有52個禮拜, 1個禮拜叫3次, 叫足50年, 都係7800次.:smile_39:

回覆 26# 的帖子

我冇叫過雞喎,

以我所知身邊既男人都冇乜邊個有叫過雞!

關非處女咩事,你應該係要憎一d有左bb之後殺左bb既未成年少女

睇哂d回覆...
樓主你既意思係,以你所知既女性係性需要唔強烈既生物,所以性需要稍為強烈既女性,就屬於淫蕩?

我想講,淫蕩呢個詞本身就係你呢一種男人為壓制女人而創造出來既貶詞。
女性婚前性行為係淫蕩,男人婚前性行為係可以諒解?
你完完全全係企在自私種男人角度諗野,唔通女人有性需要唔可以發洩?你又唔係女人,你知d乜?

我祝你下一世,再下一世都係做一個「慾求不滿」既女人,到時等我幫你解決下,唔使多謝我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆