上一頁下一頁
發新話題

連輸幾舖,唯有係三個男仔fd面前除Tback.............(已更新part 2 #314)

收藏  |  訂閱
789  370.6k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-8-8 10:35 PM 發表 查看引用來源
你都成個星期先上嚟吖!
甘人地唔得閃嗎.....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-8-9 10:01 AM 發表 查看引用來源
甘人地唔得閃嗎.....................
邊個唔得要閃呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

你地玩得咁狼死嫁!!!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-7 08:23 PM 發表 查看引用來源
好耐冇見喇,大家好~
雖然妹妹冇出post好耐,但bf同我一直都有上黎引版睇下網友們既post。bf見最近多左人講關於暴露老婆既post,佢睇睇下,「毒癮」又發作...:smile_39:

首先要講返上星期六晚,我同三個男仔fd ...
妹妹回來了:smile_38: :smile_38:
等你回來出post等到呆哂啦我~

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-8-9 10:16 AM 發表 查看引用來源
邊個唔得要閃呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
係唔得閑呀............................................

回覆 1# 的帖子

話除UNDER就除UNDER, 重送BALL任及, 唔怪之得妳咁多FD!

office妹妹D  post一定要十卜下:smile_o12:

撐撐撐....下先:smile_40: :smile_40:

你d post 真係好勁 次次睇都扯~~~~~

引用:
原帖由 ~恆~ 於 2009-8-9 12:38 PM 發表 你d post 真係好勁 次次睇都扯~~~~~
次次....咁快:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆