揸得波多...係吾係...

收藏  |  訂閱
29  6.7k

yes, my ex-gf  about 30's and her breast just like sponge......

引用:
原帖由 【閃靈】~# 於 2009-5-11 08:08 PM 發表 查看引用來源

5好傻la
生左ge女人先有
我諗佢搞gag姐

引用:
原帖由 女人心事我想知 於 2009-5-11 05:49 PM 發表 查看引用來源
你係唔係想知道現任女朋友係唔係比佢以前d男朋友渣到林哂啊
我係男士都好明白你心態
我問錯左...我應該只係問d女仔就知啦...

你好衰喎=.="
可能你遲D見到有個NEW POST, 問,點解佢EX-BF 好硬, 現任冇咁硬, 係年齡定係佢同人搞得多……
果個你女朋友問架, 現任咪你囉,
佢同你一樣, 諗住同類的問題,同樣心態~~~

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-5-11 08:37 AM 發表 查看引用來源

應該size & 年紀影響大D
      如果揸得有技術 越揸越挺添!
點樣渣得有技術:smile_41: 教我:smile_47:

我都生過小朋友
但又唔算太林既
同胸部做下運動   按摩下就會有d改善

引用:
原帖由 秋風來的花 於 2009-5-12 04:10 PM 發表 查看引用來源
我都生過小朋友
但又唔算太林既
同胸部做下運動   按摩下就會有d改善
可能係每個女仔就吾同呢...有大有細...有挺有垂...

:smile_39: :smile_39: :smile_30:

揸得多先會實:smile_04:

引用:
原帖由 joekuen2006 於 2009-5-11 10:55 AM 發表 查看引用來源
我第一個女朋友...她果時16歲到啦...對波好挺..揸落去仲好彈手..一d都吾林..但係以家現任女朋友21歲..對波揸落去有少少林林地...:smile_13:
that why all men (no matter what age) always want 16year-old girl ...hahahaha

前往最後回覆