上一頁下一頁
發新話題

嚴重問題!!!! 關於賓周!!

收藏  |  訂閱
70  12.9k

引用:
原帖由 一銘一 於 2009-4-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

唔過 7 cm 先死
  唉..唔知系咪打左 飛機 6年..
   今年 18歲= ="
我小 2 開始打 j....由無精打到有精..上面度 12cm, 下面度 14cm.....灣j來

引用:
原帖由 essien5 於 2009-4-24 07:51 PM 發表 查看引用來源
我小 2 開始打 j....由無精打到有精..上面度 12cm, 下面度 14cm.....灣j來
小二開始打 ... 我諗你好快精盡人亡

+oil go to c doctor

唉..煩惱中!!!

做手術有得增長,不過此終不好!:smile_13:
唯有技巧取勝吧!

引用:
原帖由 一銘一 於 2009-4-24 04:14 PM 發表 查看引用來源

但系又唔會 短過 吉野家 個個男人..扯左咁短=.="
   7 cm...!!
i think he has 12 cm wor

睇過一本書叫做肉X團, 男主角條J 又係咁短, 醫生幫隻強壯兼J 大GA狗, 將隻狗切左, 駁落去自己果度

引用:
原帖由 essien5 於 2009-4-24 07:51 PM 發表 查看引用來源
咁激, 小二就識打飛機...佩服!

btw, 我13-4歲開始打, 現在19, 扯了之後度上面11cm, 下面14cm

引用:
原帖由 xboyabc 於 2009-4-25 08:20 AM 發表 查看引用來源
睇過一本書叫做肉X團, 男主角條J 又係咁短, 醫生幫隻強壯兼J 大GA狗, 將隻狗切左, 駁落去自己果度
:smile_19:

我試過同個7CM左右男人做過........不過.......好唔掂, 個男人已經又無自信, 又唔做得, 所以我以後都無再搵佢上床做愛. 得罪講, 呢D男人要好好反醒一下.  至少要懂得取長補短. 天生機能不成, 就要後天補救, 口才很重要, 要多D錬習口交. 努力D啦, 姊妹們等緊你.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆