上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.2k

引用:
原帖由 kinyan 於 2008-12-8 13:53 發表 查看引用來源
我曾經係裕記買過來食.
我都係呀; 上個星期響百佳買左兩個諗住試下 la, 要 HK$16. 甘擒日經過裕記買左兩個, 都係 HK7. 不過我諗係心理作用多 d. 甜就真係好鬼甜, 不過食呢隻野真係好鬼 fan.

係唔係 心理作用 多o的呢:smile_35:

引用:
原帖由 rssiu8869 於 2008-12-8 03:51 PM 發表 查看引用來源
科士威 eCosway VIP 年費$60, 送20個RP.  如買1公升要用1個RP(9折)...原價$50一支。  他們的 VIP 太小家了.
所以我借朋友個會員law
:smile_44:

引用:
原帖由 亞波羅 於 2008-12-8 07:51 PM 發表 查看引用來源

我都係呀; 上個星期響百佳買左兩個諗住試下 la, 要 HK$16. 甘擒日經過裕記買左兩個, 都係 HK7. 不過我諗係心理作用多 d. 甜就真係好鬼甜, 不過食呢隻野真係好鬼 fan.
邊度係"裕記"ar? 甜??? 上次系百佳買pack庒有d酸酸澀澀:smile_27:

引用:
原帖由 bbpebbpe 於 2008-12-9 00:39 發表 查看引用來源
邊度係"裕記"ar? 甜??? 上次系百佳買pack庒有d酸酸澀澀:smile_27:
"裕記" <--- 好多地區都有, 我星期日經過鳳凰村個間見到.

回覆 183# 的帖子

但我買咗科士威睇過個樽先知佢係concentrate + water...
唔知會唔會影響功效嘞...
我覺得怡x元好d喎

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-11-30 12:48 AM 發表 查看引用來源

如果是純天然石榴,佢個樽上會寫住100% 果汁,如果是溝野的,成份會多左好多野,例如water、concentrate XX 之類,concentrate就是指合成果汁。其實就算唔講石榴汁,市面上大部份果汁都是合成,水溝糖溝果汁粉, ...
樓主...我想問27蚊同50蚊o個隻有咩分別??27蚊o個隻有冇用...?
同埋50蚊o個隻係咪4隻味都ok?定係一定要紅石榴o個隻?
thx

引用:
原帖由 百勝龍 於 2008-12-9 11:42 AM 發表 查看引用來源
但我買咗科士威睇過個樽先知佢係concentrate + water...
唔知會唔會影響功效嘞...
我覺得怡x元好d喎
concentrate + water即是果粉溝水溝糖,同飲糖水差唔多,飲完唔肚柯就好了,唔好要求乜野功效。要有功效,一係自己買紅石榴黎鮮渣,一係就去買100%純正的果汁

引用:
原帖由 亞波羅 於 2008-12-9 09:23 AM 發表 查看引用來源

"裕記"  
咁即系點???....講清楚小小.......生果店.....超市....有冇電話???

由 last sat.開始試服中,早晚各飲半杯(奶茶杯),不知效果如何,何時開始有效?抓頭!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆