上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.1k

繼續支持師兄出文....原來已不經不覺出第二個post.....多謝你冇私的分享...同埋咁有耐性咁打文.

引用:
原帖由 Chau_WC 於 2013-12-30 10:58 AM 發表 查看引用來源
太好看了
太吸引的post:smile_o06:
最緊要大定睇得開心...........

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-30 11:02 AM 發表 查看引用來源

同意,重有問比如係「你有幾愛我」之類既問題(當你剛剛射完果陣)......
等同於男人做完後問個女仔, 我勁d定邊個勁d一樣, 老lan土:smile_27:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-30 11:15 AM 發表 查看引用來源
我都唔記得咗之前劇情內射咗,要睇番上一篇。

果種空虛感,真係難以形容,非筆墨能形容。
會唔會似女性被進入正享受高潮時,男方突然抽出,果種空虛感呢?可否比擬?

不過應該冇人可以比較到兩者 ...
男人每次射完後, 都會進入空虛期, 呢刻幾靚幾正既女人係面前, 都會無感覺, 呢個係一個事實.........:smile_44:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-30 11:33 AM 發表 查看引用來源
會唔會係之前工作上資料既透露
A搶了alden兄公司既生意呢?:smile_41:
女人既心態有時好簡單,一下子又可以變得好誇張
女人心, 唔係難摸清, 係無可能摸清, 唉.......好快大家就會知.............:smile_27:

引用:
原帖由 s987358 於 2013-12-30 11:36 AM 發表 查看引用來源
阿a 殺到黎香港揾你.....
咪就係, 又唔早d通知我.............

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-30 11:44 AM 發表 查看引用來源

我都有類似的不詳感覺....:smile_40:
係! 無錯, 當時我估得一d無錯.........

引用:
原帖由 davidchiu321 於 2013-12-30 11:49 AM 發表 查看引用來源
What a great story, please continue.....
Thank you so much

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-30 11:50 AM 發表 查看引用來源
女人係果個時候,問這個甘大剎風景的問題...
你都覺呢..................:smile_42:

引用:
原帖由 pajero9388 於 2013-12-30 11:58 AM 發表 查看引用來源
女人講佢有左:smile_o14:
可以話唔係, 但有其他野....................:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆