上一頁下一頁
發新話題

好悶呀 ~ 入黎吹下水la

收藏  |  訂閱
168  2.4k

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 11:50 AM 發表 查看引用來源

都係你明男人.....其實男女都鍾意收兵架啦~
未必係兵咁簡單
講到明大家冇可能, 你都仲係要中埋黎既就唔關自己事咁

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 10-2-2017 11:48 AM 發表 查看引用來源

其實係咪佢既手段黎架
其實, 我真係5知...
但我有事, 佢一直都有照顧我...
有次我因為佢, 飲到好醉. 又爆樽, 又發皮氣,
佢都一直係身邊...
仲要比玻璃介到手心流好多血, 佢馬上捉住我隻手好實, 5比我走..
用水濕左紙巾幫我止血, 同抹乾淨d血...

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

係呀~~
如果生個個係囡 ~ 我肯定俾佢恰死:071:

引用:
原帖由 namnam921f 於 2017-2-10 11:55 AM 發表 查看引用來源

佢都一直係身邊...
仲要比玻璃介到手心流好多血, 佢馬上捉住我隻手好實, 5比我走..
用水濕左紙巾幫我止血, ...
或者當你係知心好友,知己
但戀人未滿

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 11:55 AM 發表 查看引用來源

如果生個個係囡 ~ 我肯定俾佢恰死:071:
真係情人黎架~~~:131:

引用:
原帖由 alexanderx 於 10-2-2017 11:52 AM 發表 查看引用來源

呵呵~ 咁就夠啦~ 做得開心勝過好多O野~
開開心心收錢真係無敵!!!:025:
都還好啦... 工作可自己安排, free 好多既~

引用:
原帖由 namnam921f 於 2017-2-10 11:55 AM 發表 查看引用來源

佢都一直係身邊...
咁如果我見到朋友整親, 我都會咁樣幫佢既, 更何況係為左自己, 冇可能唔幫囉

呢樣唔係重點, 我覺得既然佢拒絕你都仲咁留意你既IG & FB, 我個人覺得有D可疑

引用:
原帖由 fishballmanman 於 10-2-2017 11:53 AM 發表 查看引用來源

似乎狠心D減少接觸 ~ 先可以淡忘
同事尼?
可能係啦... 少d接觸會好d...  比自己好返既時間多d...

同事大部份係女人, 男仔得一個炸...
同埋我5中2辦公室戀情, haha

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 11:57 AM 發表 查看引用來源

真係情人黎架~~~:131:
從你字裏行間加埋圖示
我FEEL到你鍚個囡鍚到猶如公主般:071:

引用:

佢都一直係身邊...
我都有啲咁O既知己....但唔可以一齊....連SL都唔可以做....主要唔想累人....
佢一直响你身邊其實係佢自私....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆