上一頁下一頁
發新話題

當一個女人愛上生菓

收藏  |  訂閱
56  6.0k

當一個女人愛上生菓

記得有一次老婆幫我啜得與起,我係枱上拿了一个橙食,一路睇佢啜一路食橙,豈料佢越啜越起勁,我問佢做セ咁出力?佢話好好味,原來D橙汁流晒出來,重流到支大腸上,重話好好味,啜到隔離屋都聽到,搞到我差D忍不下,仲話以後都要咁啜,所以每次do嘢都有生菓係手,有時西瓜汁,有時ホ瓜.....有時打媽上.....,所以每次老婆買生菓回來就一定有party,有次佢仲買了個榴.......................

連生菓店老板都好熟佢,有次店老板仲問我老婆
老板:靚太又黎買生菓?(唔通買樓咩)
老婆:係呀,今日有セ生蘚靓生菓?

老板:有,今日有批由泰國黎d榴連,好正好新蘚,即開即食
老婆:嘩 榴連未試過,買個试下先.

老板:我比你而家試下
老婆:你比我試:smile_46: 而家點試咁多人:smile_47:

屋企d小朋友唔好試,因為買生菓都買窮,仲嘈到隔離tim.

係咪好温響呢?

我返黎喇... 哈哈...
之前果板寫唔到野o既?

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-11-25 06:58 PM 發表 查看引用來源
我返黎喇... 哈哈...
之前果板寫唔到野o既?
比板主收了話我哋離提,請大家貼提一點:smile_35: ,個提目係從嗰一次起.....她就愛上這樣...真的沒她辨法 thanks a lot:smile_45:

哈哈... 咁我地continue 講生果啦... 哈哈

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-11-25 07:02 PM 發表 查看引用來源
哈哈... 咁我地continue 講生果啦... 哈哈
都係你衰,貼張相出來,搞到班生菓妹痴咗,仲離哂提:smile_22:

榴連anyone want to try?

哈哈... 唔好意思... 咁我地都係講番生果啦...
尋日我d frd 仲講緊笑, 話用蕉去 practice... 哈哈:smile_30:
引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-25 07:04 PM 發表 查看引用來源

都係你衰,貼張相出來,搞到班生菓妹痴咗,仲離哂提:smile_22:

引用:
原帖由 chuizhiling 於 2008-11-26 09:02 AM 發表 查看引用來源
哈哈... 唔好意思... 咁我地都係講番生果啦...
尋日我d frd 仲講緊笑, 話用蕉去 practice... 哈哈:smile_30:
嘩!一早就見到40吋,有D壓力

我公司返 8:30 架 ...
引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 09:24 AM 發表 查看引用來源

嘩!一早就見到40吋,有D壓力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆