好悶呀 ~ 入黎吹下水la

收藏  |  訂閱
35  2.4k

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 10:27 AM 發表 查看引用來源
何只掂住呀, 壓到實一實添啦:096::096:
咁就乖啦~~~~正所謂唔怕一萬....

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 10:28 AM 發表 查看引用來源

我搭咀架咋, 冇咩特別意思:096::096:
吹水唔駛咁認真喎~~:071:

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

唔認真得黎都要帶點心:096::096:
係? 帶左咩點心俾我食呀? 你真係有心O既啫~!:087:

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 10:43 AM 發表 查看引用來源

都係o個d架啦, 蝦餃燒賣咁~
不過頭先等等下又食一粒, 再等下又食一粒, 食下食下就食哂:096::096:
都知你架啦~ 好在我有花生.....:034:

引用:
原帖由 namnam921f 於 2017-2-10 10:40 AM 發表 查看引用來源
我又黎 r 水吹...
返工真係好悶...
Namnam~~! Hi~
能夠覺得返工係悶O既人.....係幸福O既~~:096:

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 10:49 AM 發表 查看引用來源

但有時悶都好慘 ~ 要 R 水吹
如果呢個世界突然冇得上網 ~ 你話幾慘:030:
少年....以前冇網上咪又係咁過....

上左網之後睇少左好多書就真......:026:

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 10:56 AM 發表 查看引用來源

我覺得自己係架:096::096:
人就梗係會俾自己認為啱同最好O既俾下一代.....

非洲鼓都覺得自己係好媽媽~ :097:

引用:
原帖由 namnam921f 於 2017-2-10 10:56 AM 發表 查看引用來源

ching~ 早晨~~
返工悶係悶, 有陣都會忙到hihi...
但一悶, 又悶到hihi...
都5知點頂到一日到收工...
我已經進化到好多嘢做都好悶, 因為機械咁搞掂.....
做得十零年...咩都入哂化境....時間好似過得越來越快.....

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 10:57 AM 發表 查看引用來源

好耐冇買過書我都:028::028::028: ~ 而家連漫畫都冇買
一CLICK上網 ~ 咩都有
有時我都唔知咁係好定唔好.....:035:

引用:
原帖由 namnam921f 於 2017-2-10 11:10 AM 發表 查看引用來源

ching 你做邊行嫁??
做到機械人禁???
你都做左好耐啦播??
我係電腦人呀....畢業到宜家都十幾年啦~
冇轉行其實邊度都係咁做.....

前往最後回覆