上一頁下一頁
發新話題

純情學生妹? (29/12更新)

收藏  |  訂閱
94  132.2k

我想寫阿樂同阿june都係淫嘛
引用:
原帖由 tom.care 於 2015-10-6 01:47 AM 發表 查看引用來源
唔閂門仲叫床有d假喎...

我會檢討!!!
之前我有篇故事其中一個角色叫阿雪
你去睇下啦~~
引用:
原帖由 舊類型人 於 2015-10-6 05:13 AM 發表 查看引用來源
我好比心機回應GA...
仲比埋名TIM...
不過你冇用我D名MA之....:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

我想寫阿楓唔比阿穎繼續睇,拉走左佢
但有朋友就話最好一齊做
點好呢?

好彩問下大家意見,
我都覺得一齊做進展得太快,唔多合理

都係照我原定計劃寫,

都好喎!!!
好合理的情節
引用:
原帖由 離火 於 2015-10-7 10:52 AM 發表 查看引用來源

阿楓不停想拉阿穎走
但係穎就死都唔願郁⋯⋯
掙扎左一輪之後都係拉走左
之後穎要去睇阿楓既收藏補數

好唔好?

我打緊架喇,再等等啦~~
我怕求其寫影響故事發展,所以要慢慢諗清楚
引用:
原帖由 lookforrat 於 2015-10-7 12:31 PM 發表 查看引用來源

實在吸引喇 ........ 快d更新啦 !

第九集

正當我想搵位坐低睇時,阿楓拖住我隻手,準備行出門口

「你做咩呀…快d睇啦!」我喺佢耳邊細聲講,因為怕阿june佢地聽到,呢個時候阿樂已經瞓喺床,超黑的JJ豎起,而阿JUNE就背住我地,跪在床上

「唔好睇…我地走啦」阿楓由後面攬住我,在我耳邊講

我見到阿JUNE對腳分到好開,踎低,隻手就捉住阿樂條J,在自己的小穴磨
阿楓拉我向後行,我冇理,繼續睇
我睇住阿樂的黑J慢慢被阿JUNE的小穴佔據,好刺激的觀感!!跟住就見到阿JUNE開始用腰力扭動,原來係咁…我明白喇!

好快就聽到阿JUNE的叫聲,「呀…啊….」
「頂死你個淫婦,等你D FD知道你有幾淫!」

聽到呢度,我有種奇怪的感覺,好似有D反感阿樂咁樣話阿JUNE,但又覺得阿JUNE真係幾淫,我未搞清楚呢種感覺時,突然比離地,原來阿楓抱起左我

「我地去買早餐!」跟住就推門,抱我出去

我隱約聽到阿樂話就地正法就得,跟住仲聽到阿JUNE淫笑

我以為阿楓係慾火焚身所以抱我入房,但我地入房之後,佢叫我換衫同執野,陣間食完早餐就走

阿楓第一次用咁堅定的語氣同我講野,平時佢會陰聲細氣,驚死嚇親我咁

「楓…做咩呀?你唔鍾意睇?」
「我怕再睇多陣,阿樂會搞你,如果有咩事發生,我唔夠佢打,我怕阻止唔到佢」佢講完就緊緊攬實我

「嗯,我太衝動喇…冇諗到後果,好彩有你」頭先睇佢地做覺得好刺激,而家冷靜地諗,即使只係除衫比佢兩個睇,我真係接受唔到

我地好快就換左衫同執好野,拖住手出去食早餐,見到阿楓頭先咁MAN又理智的一面,我對佢完全改觀,覺得有呢個男友都唔錯……….但我地究竟係咪情侶呢?

今日天氣幾好,只係有D曬,我地坐喺露天位食早餐,附近冇咩人,我叉住條腸,又含又啜咁食,見到阿楓又面紅,忍唔住又想引下佢

我拎起杯奶飲,特登整到成個咀唇都係,哄到阿楓面前

「似唔似比你口爆完?」

佢呆左一陣,然後笑住錫落黎,舐哂我咀唇的奶,再同我錫左一陣

「唔似,」佢在我耳邊講「口爆完你之後,我唔會錫你」

我扮嬲咁打左佢一下,跟住我地對望左一陣,一齊笑左出黎

食完早餐之後,我地外賣左兩份早餐比佢地,返到渡假屋時,我就話有D功課唔識做,要阿楓教我,所以要早D走

「哎呀!功課之嘛,咪遲D做囉!玩多陣先啦!」阿JUNE拉住我隻手,唔比我走

「唔喇,下個禮拜要TEST,我連功課都唔識,好大鑊架!」

阿楓都幫口,「阿穎D ECON真係差到不得了架,你地放過佢啦!」

「放過佢?係咪你尋晚比佢扯乾左,要返屋企抖呀!你真係冇用,有得破處都唔掂」阿樂把口真係好賤

我同阿楓都冇出聲,我就面紅,阿楓就好似有D嬲咁樣黑面,由阿JUNE手中抽走我隻手,拖左我入房,好快就拎住我地D行李出黎

「走先喇!」

行去碼頭條時,阿楓一直都冇出聲,只係拖住我急步走,原來佢黑面時係咁恐怖,又好MAN………………….

去到碼頭時,阿楓的面容放鬆左,我鼓起勇氣問:「楓楓仲好嬲?」

「我冇嬲呀!做咩咁問?」佢滿面疑惑

「阿樂咁樣講….你又黑哂面…」咁都唔叫嬲,點先算呀

「我當時只係想快D走,而家呢度人多我先放心」
「你冇嬲就得喇」

之後我地在碼頭行左一陣就夠鐘搭船,上到船阿楓先話見到阿JUNE拉住我手,擔心係阿樂叫佢留住我,想進一步玩,所以聽到阿樂講的說話,覺得可以借機扮嬲走人,而且之後仲可以疏遠佢

阿楓仲叫我以後都唔可以單獨見阿樂,即使係阿JUNE約我,我都要小心,因為阿JUNE好似迷上左SEX…

其實唔只阿JUNE,我都迷上左啦….只係冇阿JUNE咁OPEN之嘛,嘻嘻
<待續>

寫完之後覺得好似結局咁,其他咁故事未完的
有諗過寫佢地4P,不過收到的意見係我的故事風格係寫實
而且我都覺得太快玩4P,後面就冇野寫喇
不過我又擔心再寫多幾集,大家喜歡上阿穎之後,唔想佢變淫

今集阿楓的性格同埋對阿穎的態度有D轉變,
主要係阿楓已經由青頭仔變成男人喇~~~所以自信心多D,講野都大聲D啦~
而且我又想寫愛情故事喇..................

多謝!!
引用:
原帖由 icelun 於 2015-10-11 01:12 AM 發表 查看引用來源
咁樣寫幾好呀

回覆 114# 的帖子

本來想寫好甜的甜故,寫寫下又變左愛情故事

我有聽你意見架~
引用:
原帖由 petermu 於 2015-10-11 02:55 AM 發表 查看引用來源
Good, 幾sweet呀!保持妳獨特風格…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆