新玩意 [請你地入來再摷我....的update]

收藏  |  訂閱
34  116.5k

新玩意 [請你地入來再摷我....的update]

開始玩飛bra露出都一段時間,  由開始只為滿足老公的癖好!!!
到現在自己不但接受! 而且, 仲好似上左引gum, 享受俾人視姦!!!
如果唔是~你阿姨我都唔會將個哀老幫人地影D相forward反比自己, 然後post這裡啦!!!而且, 仲自拍來引你地啦~ (唔少人在我之前個post睇過right?)

舊帖: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22608379&

其實我都覺得自己愈黎愈大膽, 雖然怕熟人認出, 但亦愈玩愈癲 (唔知要唔要見下心理醫生!!!)
但有時睇到你地D咸濕回复, 真是好high!!! :smile_47:
估唔到姨姨這中婦仲有market! 好似引到唔少捧場客, 其實真是有D自豪感!!!
~不過可能好多人個心話我唔知醜!!!

Anyway 啦, 廢話講完!

講反琴晚老公好似又有新玩意:smile_41:
其實因為最近天氣冷, 我好容易病, 唔想著得太少出街街玩! 所以這個哀老想.......

是gum gei~ 琴晚在床上, 哀老毛啦啦講起佢公司個後生仔'啊宅'(not his real name);  話他是年輕宅男, 沒女友, 其他同事常常笑他每天打數次飛機才能滿足!!!

我問老公: 你又知? 老公話, 因為'啊宅'是D男同事的AV 供應商, 他有好GB wor!!!

其實我大概知邊個, 見過一兩次 (最近一次就是上個月佢地工司的annual dinner)

'啊宅'是老公下屬, 比我的印像是斯斯文文怕怕羞羞.....我有同個他打招呼, 有講過下野, 但他是個D當你望往佢, 佢會尷尷尬尬避
開唔敢望你的男仔 (heee.......真是想唔到佢會是睇AV個D, 唔似我老公一睇就知是咸濕老)

入返主題, 哀老話'啊宅'心地不差, 手淫亦乃人之常情.... 但是因為太怕羞, 所以無法識到女孩仔, 問我可唔可以幫下佢, 等佢接觸下D真女人wor~

我立即好真接問: 你唔是要我教佢點上床ma?

個哀老ya!!! 仲好巧妙地回答: 你想嗎?

我就假裝好貞烈地話: 癡線

跟著轉身用背得著佢睡, 條哀老就癡過來我後面手多多, 伸左隻手入去渣我對波, 仲不停講D野挑引我; 仲話: 佢注意到'啊宅'在 dinner 過晚狂偷窺我個胸和深溝(I was wearing a white low cut dinner dress with nu bra that night), 又話我已經做左'啊宅'的手淫的對象, 講到似層層gum....手就開始到人地下身進攻,搞到我成個人熱左, 下面出矖水水.......

E~真是頂唔順, 要反客為主, 自己除左條底底, 翻身捉往哀老條JJ對準放入my..就騎上去, 女上男下(my favorite position ).....前後前後...狂UN, 想騎爆個哀老~

但是條友把口仲無停!!!! 一路揸我一路好似話: ['啊宅'都好想揸, 好想有得玩你全身...不過現在得我有得玩.... 你幫下佢啦....同'啊宅'做個freind 先 ji~] (類似lei D 廢話, 其實哀老仲講左好多, 不過已經心不在言)

個哀老忽然大大力揸我, 搓我 lin lin!!! 痛到我幾乎大叫 (好彩忍住, 噪醒左仔仔就PK)

佢好似想強迫我同'啊宅'做freind gum!!! 狂虐待人地對奶奶....... :')我為有答佢: 你想點就點啦!!!

無幾耐, 我下面就feel到過一道熱流, 條哀老就出左...............頂, 人地都未出!!! 到喉唔到肺~

不過我就唔肯起身~ 要玩反個哀老, 等佢揸啊姐我揸得gum過引!!!

因為軟左um唔到, 我就坐著哀老(still holding his soft JJ inside),坐蓮式循環打圈圈, 要把條哀老抽乾晒!!!

haaaa...........無多耐, 佢就叫矖"help!"要我停!! 之後頂唔順, 要翻身把我鬆開~

問你死未??

------------------------------------------------------------------------------------
當晚去dinner條低胸連衣裙 Update at P.3  - 31#
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22841279&extra=&page=3

Good night!!! 給你一邊提子 Update at P.12 - 179#
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22841279&extra=page%3D2&page=12

哀老罪證 Update at P.16 - 237#
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22841279&extra=&page=16

-------------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 7/1/2014 03:44 PM 發表 查看引用來源
最後有無一齊玩:smile_47:
昨晚先講開之wow! 其實我都唔知個哀老想點???

引用:
原帖由 入油強 於 7/1/2014 04:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈 !你地呢個玩意,我同老婆都玩過
揾個同事嚟玩,我呢個同事又係古古怪怪,中意d成熟女人
我地又係用呢條橋引個同事
結果 !搞到我冇哂自信

咩條橋引你地個同事?

引用:
原帖由 jdwrx2330 於 8/1/2014 12:03 AM 發表 查看引用來源
其實姨姨認真一問你想同你老公同事做麻?

:smile_13:唔知wow~

引用:
原帖由 lojojung 於 8/1/2014 12:41 AM 發表 查看引用來源
今次冇相睇嘅
因為D相在衰老mobile, 要forward back to me!!!

當晚去dinner 前影 (like my dress ma?)

引用:
原帖由 kin9599 於 8/1/2014 11:25 AM 發表 查看引用來源
亞宅出場未?
琴晚哀老無提起, 其實我都心CC:smile_13:, 追問佢有咩idea各和進度!!!

但都是唔想主動問, 你知啦.... 姨姨在人前是賢妻良母 lei ga ma !!!

引用:
原帖由 cindy姐 於 8/1/2014 05:40 PM 發表 查看引用來源

始終呢度是人家的場
不宜慢慢討論
我暫時做住遊木文簇
到處遊蕩下先

Cindy妹妹, 隨便用, 姐姐support你!:smile_o12:

引用:
原帖由 ccclaw 於 9/1/2014 08:20 AM 發表 查看引用來源
淫姨早晨!一早睇見妳D新相真係好正,不過又要全日鳩硬鳥!!

then how r?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 9/1/2014 09:01 AM 發表 查看引用來源

人前賢妻良母,人後淫娃蕩婦,咁先至係王道。
正所謂入得廚房,出得廳堂,上得大床

E~ 好哀ga!!! 知都唔好講出ma

引用:
原帖由 1223.bruce 於 9/1/2014 02:13 PM 發表 查看引用來源

就係要講
等同你想露但唔敢露,於是迫你露

其實應該是~

人前賢妻良母
人後淫妻蕩母

~咁先至最貼切。

前往最後回覆