分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
35  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 15:07 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,其中因為個場真係太靜,冇乜推動力上嚟,另外一個原因係人妻真係唔係成日有嘢影,特別係我個錫身人妻真係好難影到嘢,不過終於有正嘢,點都要上吓嚟嘅。

delaynomore嘅泰國旅程終於去得成,前日落機尋日第一日出去玩, ...
等你update 等到頸都長哂呀
仲以為你唔去泰國呀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 00:50 發表 查看引用來源
泰國呢邊未到12點,我哋啱啱返到酒店。現場直擊人妻返到嚟酒店準備沖涼之前嘅moment

大家睇完有冇想從後面攬住人妻然後用 ...
近睇人妻個patpat仲正 應該好好撞

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 06:27 發表 查看引用來源
同人妻去呢個旅行之前我專登同佢一早講定其實今個月我公司好忙,但係因為之前因為我屋企嘅事延遲左,我唔想再延期要佢等,所以照去。但係我成個trip都會要做公司嘢,keep住同幾個客傾。所以so far我日日都keep住提醒自己做一 ...
師兄果然係神人
如果影埋正面就正
今次旅程帶左幾多個套係身?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 07:20 發表 查看引用來源

好多師兄話想睇佢俾我推pat嘅相啊嘛😝
不過我都知正面正,但係我真係諗唔到有咩方法可以影到而又唔會俾佢見到,你有冇計?
細佬我有個習慣,就係鐘意打真軍,從來都唔鐘意用套。反正我又唔會周圍喺出面食女,所以喺我身同屋企 ...
唔咪攪大佢個肚咩?
定佢有食藥?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 08:46 發表 查看引用來源

最緊要你哋覺得靚又好睇👍
Patpat夠圓 只係望都覺得正 想即係屌佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 15:19 發表 查看引用來源
大家吊完人妻,sorry,係睇完吊人妻啲相之後,今日睇返有著衫嘅佢啦不如。

繼續俾大家緊貼住人妻嘅動向,今日去沙灘玩,有影合照但係佢揸機自拍,佢影親出嚟嗰啲全部都避開影自己對波。我feel到佢唔係咁想自己泳衣look出鏡,所以 ...
Zoom近D影唔得咩
隔咁遠 睇唔清楚呀😫

前往最後回覆