惠州小妹妹話怕過夜,上房小事變大事.....

收藏  |  訂閱
8  22.4k

惠州小妹妹話怕過夜,上房小事變大事.....

星期日到惠州玩,去相熟髮廊媽媽生搵件小妹溫馨,點知小妹又話無做喇:smile_o04: ,媽咪笑口淫淫話介紹個妹妹我刺激下,無所謂啊!回酒店等,几分鐘後妹妹到喇!身段唔錯,一脫奶子不大但很粉紅,都幾好,過程唔講喇!做完快餐想叫他過夜,點知佢話上房小事怕過夜變大事,各位師兄明嗎?:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: 夜晚改變策略去桑拿找了件巨乳麗人368人仔算了!

引用:
原帖由 化景瑤 於 2011-5-23 09:06 PM 發表 查看引用來源
噫!有D野喎!有人好似自煲喎!
有冇相!攞D相出來睇吓!等我幫你睇吓係唔係粉紅!:smile_15:
相就唔會亂影喇,去玩都要知規矩,返唔倒香港搵亞水解圍!!!!

引用:
原帖由 陰滋新病毒 於 2011-5-23 06:25 PM 發表 查看引用來源
呢條友我知道係邊個:smile_34:,好明顯係"一個淫上惠洲"啦!:smile_42: 幾個分身:smile_14:, 成日POST惠鳩帖架嘛! :smile_22:

"一個淫上惠洲"兄:"你應該同條女講叫佢陪你去睇醫生先吖!" :smile_15:
無得去玩又幾難出post架,多d人出report又知多d新野!

引用:
原帖由 damonling 於 2011-5-23 11:12 PM 發表 查看引用來源
惠州小妹妹話怕過夜,上房小事變大事..... 小妺未夠16歲:smile_38: :smile_38: :smile_38:
師兄們不要亂想,小妹妹意思是晚上查房多,不安全!提醒各c-hing大運會後才正常!

引用:
原帖由 北上動奶 於 2011-5-24 12:14 AM 發表 查看引用來源

你日日出去玩架? 其實你呢個re...port報導左乜新野! ? :smile_41::smile_41::smile_41:
提醒各c-hing現在還是不安全!

引用:
原帖由 東蟲毒菇酸 於 2011-5-24 03:26 AM 發表 查看引用來源

規規說不能影 :smile_o11:規規說不能影 :smile_o11:

囡囡有著衫的,不能作比較!

引用:
原帖由 lee537460 於 2011-5-24 09:19 PM 發表 查看引用來源
乜惠州也有嚴打呀?
惠州較深圳安全,妹仔剛出來什麼都怕吧了!

引用:
原帖由 抽水天王 於 2011-5-25 07:35 AM 發表 查看引用來源
Fast food means quickie.  Who wants to stay?
correct!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 qas123 於 2011-5-26 01:22 AM 發表 查看引用來源
執多几个客做仲好 过夜嘥時間
做g當然想下面小妹貨如輪轉!:smile_o01: :smile_o01:

前往最後回覆