收藏  |  訂閱
28  334.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-29 14:26 發表 查看引用來源
飲下酒好快熟啦!同埋主要佢係想比你屌啫!😬
最緊要你家姐啱眼緣,如果搞得成你又解鎖一個成就😁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-29 15:04 發表 查看引用來源

我諗到我相熟嗰間酒吧可能有個friend肯玩🤣🤣
可以諗定點玩👍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-30 10:03 發表 查看引用來源

上次喺佢屋企插佢嗰鑊,都插到佢散曬啦🤭🤭
上次又俾佢引到你插佢咁好野

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-30 14:53 發表 查看引用來源

真心話我寧願射曬畀我老婆好過射畀個淫婦家姐🤭🤭真係益曬佢
阿嫂個pose(身材)真係冇得頂😍😍👍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-31 16:56 發表 查看引用來源

頭先打咗畀個friend,佢話聽晚夜啲佢會有時間嘅
我曾經提及家姐,佢話佢記得佢,咁又未至於好差雖然係50路啫,如果純粹出火ok嘅
但係佢話從來未試過喺另外一個男人面前扑嘢,佢話驚扯唔起同早洩🤣🤣其實我都有咁嘅擔心🤣 ...
你個friend肯去就已經成功一半,諗定有咩想玩到時就唔驚扯唔起啦。或者開頭搵個搞慶你家姐之後另一個再加入會唔會易啲

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-1 10:43 發表 查看引用來源

紅顏又唔會呷醋又唔會妒忌又唔會扮嘢,又聽話好玩好多🤫🤫又後生過家姐,皮膚又好過佢,唔係花名都唔會叫豆腐啦🤣
你紅顏著成咁唔教訓吓都唔得

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 00:42 發表 查看引用來源

係吖,我friend沖完涼走左,佢自己洗幫我沖涼跟住叫我係佢度訓因為已經攪到兩點幾,佢知我可以過夜
佢知你可以過夜仲唔吸乾你🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-5 11:57 發表 查看引用來源

佢腳甲都有搽埋甲油,不過如果論對腳嘅性感程度我就會覺得我老婆對腳好啲🤭🤭
阿嫂對腳又白又滑又長,淨係腳都有排玩👍👍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-6 20:19 發表 查看引用來源

放多紅顏一張同我去澳門偷情嘅秘密相畀你睇下🤫🤫而家我睇返都想插佢
咁既pose唔插佢都唔係男人啦😆

前往最後回覆