飲醉左出事. . . 將女友同人分享

收藏  |  訂閱
24  64.5k

飲醉左出事. . . 將女友同人分享

剛剛我同我Team Manager(用M字代表)一齊到大陸睇廠及到分公司做野兩日(星期四、五),由於星期六、日都是假期,所以我同M決定玩多日先返香港,而我女友話想去玩,所以我女友星期五下午便上去join我地,由於我女友都同我Team Manager有D熟,我地決定租一間房3個一齊訓(因為可以唔使租多間房,而且我女友都見過佢,所以我女友都冇所謂)。

果晚我地做完野就等我女友一齊去食飯,食完野就同埋我女友,三個一齊落酒Bar,唔知道係唔係我女友著得Sexy( 佢當晚著一件小背心同一條短裙 ),我成晚都見到M有意無意之間不斷望我女友個胸同對腳,我地三個飲左1支芝華士1支紅酒,大家都開始醉,之後我地返酒店。

返到酒店M話沖涼先,我同女友一邊睇電視一邊等沖涼,e個時候女友突然坐在我上面錫我,同我講想要,我知佢飲醉左,但我同佢講M一陣出來會見到,我女友不但冇理,反而同我講想試3P,可能因為飲左酒較為大膽&我自己都想試試3P,所以我冇作出反對。

女友繼續坐在我上面主動同我打車輪,車左一陣女友就背住我坐,佢拉我對手放在佢胸上,然後叫我幫佢按摩個胸,我不斷按佢粒lin,佢就除左自己條T-back,擘大對腳(M字型咁),再用雙手摩自己妹妹,佢開始興奮起來轉個頭來再同我打車輪,e個時間M沖完涼出來,見到我同女友咁個情況,佢都定左咁企係度睇住我同女友搞,我女友見到咁情況,(可以因為醉左較為大膽)佢突然開聲同M講「不如過黎3個一齊玩」。M望一望我,見我點一點頭(其實我都想試下)就好快咁爬上床度在我同我女友前面,我女友叫佢唔好怕羞,就叫佢先摩下我女友對腳。我知M一定唔會怕羞仲好想tim(因為佢之前都有同我講過我女友好正),M真你唔客氣咁摩我女友大腿, 摩摩下仲舐我女友大腿,佢由大腿一路舐到小腿仲開始啜我女友D腳趾,可能我女友D腳趾都幾靚關係,我見M啜得好投入,每隻腳趾都啜過,而我女友就仲越來越high,一邊轉個頭來同我打車輪,一邊快速摩自己個妹妹,而我就一邊錫佢一邊望住M啜佢D腳趾。

M一邊啜一邊開始摩我女友個西。摩左一陣M開始舐我女友個西,M對我女友講:「你下面好濕wor」。我女友就同M講:「你舐得我下面好舒服,點會唔濕呀,唔好停啦.. .. ..繼續啦」。我望住M不斷咁舐我女友個西,覺得有D興奮(可能係第一次玩3P,仲要係同另一個人一齊搞自己女友,而且加上醉左較為大膽,所以感覺好刺激)我轉身除左條褲將碌x放入女友個囗入面,女友一下一下含,過左一陣,M都除左條褲,將碌x放埋我女友咀邊,女友跪係床上面同時幫我同M兩個囗交,每隻手攞住一碌輪流流咁舐下啜下,大約過在十分鐘,M突然間好用力咁抓實我女友個頭,我感覺到佢忍唔住想射,所以我退後左睇,我女友不斷用力啜佢碌x,而M捉住我女友個頭出力咁插在十幾下。突然M個身震左幾下,將D精全部射入我女友個口入面。之後佢將D精吐左出來,M就坐在床邊一路回氣一路睇我插女友,我開始時就慢慢一下一下咁插(男上女下),之後慢慢加快,女友後來叫我抱住佢,我抱住佢插加怏多幾下,佢突然抱得我好緊咁震,我知佢黎第一次高潮。

跟住我地再換個位置(狗仔式),我在後面插,而我女友面向M,佢再次幫M口交,仲對M講「等我用個口幫你變番硬啦」。過左幾分鐘,我開始忍唔住,我大力插左幾下就射出黎, 我坐在床邊休息,e個時候我女友見M下面已經硬左,就訓上M張床上, 擘大對腳對住M,M見到咁當然忍唔住啦,佢爬上張床度用碌x對住我女友個妹妹,之後將碌x在我女友個妹妹上摩下摩下,摩到我女友都high high地。仲好淫咁同M講「我好想意呀..快d插入黎啦」。M就開始慢慢插入去,之後慢慢加快,我見女友越來越high,佢不斷淫叫「快D啦、快D啦、大力D、唔好停呀」。

跟住佢地換個位置,M坐在梳化到,我女友就坐在M上面(女上男下),女友好淫咁在M上面un, M就一邊將碌x頂上去,另一邊就啜我女友粒lin,我女友越un越大力、越un越快、越un叫得越大聲,過左幾分鐘女友再次高潮, 我女友高潮時不斷抱住M咁震,但e個時候M仲未射(應該係之前射左次,今次較為特久),之後M抱起我女友,將佢抱返到床邊上然後將佢放落床,自已在壓在上面,一下一下咁插入去,大約過左5分鐘,M開始越插越快,大約插多幾十下,M就忍唔住射左,佢射完仲同我女友打個一陣車輪先分開。大家休息在一陣,M就走去沖涼。女友走過黎同我講:「今晚好正好刺激呀,有机會可以再試嗎?」我冇答佢,跟住女友就話不如入去同M一齊沖涼,我有d飲醉有d累(其實想等佢地在浴室再次. . . . . . .),我女友就話「咁我入去同M一齊沖,你唔怕M再搞我咩」。我同佢講「我怕M唔搞你呀.」之後我女友就赤裸裸咁走入浴室。

其實仲未寫完. . . . . . 之後d野有時間再寫. . . . . .

其實事後都有d後悔,不過當時大家都飲到high high地..

(這是真人真事,唔信唔好回覆,謝謝)

引用:
原帖由 狂輸 於 2008-10-6 02:23 PM 發表 查看引用來源
冇用套?內射?
寫詳細D會精釆D...
不過都已經好引人入性啦...
就係冇用套先PK,都怕嫁,好在女友有食藥....

所以之後有d後悔玩3P

冇內射呀

引用:
原帖由 buywrong 於 2008-10-6 01:43 PM 發表 查看引用來源
呢d野一定要自己女友肯玩先至激,而且你女友又肯主動提出,真係難得:smile_46:
當時大家都有d醉....所以做出d大膽事

引用:
原帖由 夢戰士 於 2008-10-6 03:18 PM 發表 查看引用來源
咁而家事後你同條女有冇吾知點咁先
咁有冇咩特別wor...佢有同我講3p  好high 好刺激

引用:
原帖由 buywrong 於 2008-10-6 03:39 PM 發表 查看引用來源

Manager 之後同你關係點樣?有無掛住你條女?
Manager 今日同我關係ok 啦...至於佢有無掛住我條女:smile_13: ,如果係你會唔會掛???
不過今日同佢食中午時,佢有同我講過我條女好正,對腳好修長&皮膚好滑咁喇

引用:
原帖由 chiming1968 於 2008-10-6 03:57 PM 發表 查看引用來源

有冇話埋佢好好X ?
你個M可能想X多鑊喎!你會唔會OK?或者叫佢帶埋佢gf / wife出嚟一齊玩?
咁佢有冇講到出口,不過我覺得佢想X多鑊。
如果要過3p多次.......可以考慮下....:smile_13:

引用:
原帖由 夢戰士 於 2008-10-6 04:12 PM 發表 查看引用來源
你不如利用呢次機會,要佢升你職,玩多幾次飛左條女仲好.你地行左幾耐?女友幾大年齡
升職就冇咁快..因為年頭先升左
我同我女友拍左4年,現在一齊住。
我就30啦....我女友就24

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-7 08:52 AM 發表 查看引用來源
呢d女人....做女朋友好啦!!不過睇個勢你都enjoy.....咁咪玩耐D囉~~~^^

如果佢係我條女....我都知會醉酒亂事.....如果佢咁要求既話..我驚我唔係攪佢.....係忍唔到打死佢!!
又唔可以話enjoy......只不過e個年代d女仔較為開放。
當場我女友係d咩人,我自己好清楚。
我同佢都知邊d係玩邊d係真

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:09 AM 發表 查看引用來源

不過我宜家都接受唔到自己條女同其他仔
一齊玩多P
始於影響感情
E樣野係唔係影響感情原因......我自己就覺得未必會

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:08 AM 發表 查看引用來源

冇用套真係小心D
我估最怕係有AIDS
THANK YOU...但當時唔會想起要用

前往最後回覆