上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.1k  334.7k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-8 15:04 發表 查看引用來源

呀嫂真係有情趣,咁樣引個老公,開窿絲襪返工,知道到覺得淫,如果返工走光比老闆睇到仲正,呀嫂收工時有冇濕晒😆
佢返工好小心走光,因為有時佢著啲裙係好短🤭而且啲底褲經常都係透明😅
佢而家個老闆好少𥄫佢,但係佢以前公司個老闆成日𥄫佢好咸濕,有一次我老婆話返畀我聽,唔知係咪佢裙底走光,佢老闆眼都大埋,而且下面仲脹起一大舊😌😌

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-8 15:31 發表 查看引用來源

唔使走光,呀嫂短裙露腿加高踭鞋,比我都已經脹起😆
佢出黎做野已經係短裙加高踭鞋

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-8 15:31 發表 查看引用來源

唔使走光,呀嫂短裙露腿加高踭鞋,比我都已經脹起😆
可能佢對波太突出,喺街久唔久就畀人撩,反而喺公司就冇乜

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-8 16:07 發表 查看引用來源

我都係差唔多….完左M會等別chur 連扑三日,因為太太限左m完三日任意中出,有次試過三日中出左五次🤣
我老婆m完咗之後都好犀利🤣我同老婆扑野中出多過帶套,因為佢鍾意嗰種真實感覺同埋俾男人啲精液射曬係裏面嗰種感覺🤭🤭🤫🤫

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-6-8 22:25 發表 查看引用來源
好想除咗對絲襪跟住喪錫阿嫂對腳😍😍😍
錫佢大髀內側同奶佢妹妹佢會勁呻吟㗎

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-6-9 10:27 發表 查看引用來源
哩兩味我至愛加埋啜腳就梗加PERFECT😍😍😍
呢張仲搽埋腳甲油可能啱你睇🤭🤭

附件

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-9 20:41 發表 查看引用來源

扑嘢原本為咗繁殖, 中出最有真實感覺, 女人無理由唔鍾意嘅
你岩

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-10 10:03 發表 查看引用來源

呀嫂條條腿真係正😍,我都忍唔住出賣老婆🫢
呀嫂好正呀,你要出賣多d啦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-10 11:52 發表 查看引用來源

你開到聲,就出賣多次🫢
出賣得好好🤣真係多多益善多謝大哥多謝阿嫂👍🏻

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-10 11:59 發表 查看引用來源
坐低呢個角度,我即刻諗起呀嫂著短裙開工時,佢老闆坐喺對面睇到嘅嘢🫢
佢現在既老闆冇野既,佢以前既老闆就成日色迷迷好想攪我老婆,不過佢老婆都係公司佢先唔敢郁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆